Privacy Policy, Terms & Conditions

VOORWAARDEN

De huidige voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten

afgesloten via www. DIGNITE .eu

vanaf 01.01.2020

1. ALGEMENE VOORWAARDEN

De volgende algemene voorwaarden, hierna "voorwaarden" genoemd, zijn van toepassing op alle geplaatste bestellingen en contracten die zijn gesloten tussen de klant, hierna "u" of "uw" genoemd, en de handelaar, hierna "wij", "ons" genoemd. of “onze”, op de website, mobiele website of mobiele applicatie van de handelaar, hierna “www. DIGNITE .eu ”,“ www.my DIGNITE .eu ”,“ onze webwinkel ”of“ onze website ”.

Handelaar is ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT)

KBO- nummer: 0672506938

BTW-nummer: BE0672506938

Registratiedatum: 23/03/2017

Geregistreerd adres: Londenstraat 17/401, Antwerpen, BE- 2000 , België

Telefoon: +32487257027 (België)

E-mailadres: info@dignite.eu

Website: www. DIGNITE .eu en www.my DIGNITE .eu

Klant wordt aangemerkt als een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder, die niet onder curatele staat en niet handelt in de hoedanigheid van bedrijf en / of rechtspersoon, met een fysiek adres in een van de landen die ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT ) levert aan, plaatst bestelling en sluit contract via www. DIGNITE .eu en / of www.my DIGNITE .eu uitsluitend voor persoonlijke doeleinden, die op geen enkele manier verband mogen houden met enige handels-, zakelijke en / of professionele activiteit.

Als u geen "klant" bent, dient u geen van de diensten te gebruiken voor het kopen van producten op www. DIGNITE .eu en / of www.my DIGNITE .eu . De handelaar heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van een inkooporder van een andere persoon dan "Klant" en tegen elke andere inkooporder die niet voldoet aan de huidige Algemene Voorwaarden.

Contracten met juridische entiteiten worden geregeld door een bilaterale overeenkomst tussen ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) en daarmee de juridische entiteit. Alle verzoeken in naam en namens rechtspersoon worden geaccepteerd via e-mail info@dignite.eu . Specificeer het onderwerp als "Retailverzoek".

Ongeautoriseerde wederverkoop en / of detailhandel van een product gemaakt, vervaardigd en / of geassembleerd door ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) , hetzij door een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zonder schriftelijke uitdrukkelijke toestemming en schriftelijke toestemming van ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) is illegaal en verboden. Overtreding van de bovengenoemde vereisten leidt tot aansprakelijkheid volgens de wet en vormt de basis voor het indienen van een claim bij de rechtbank.

Door gebruik te maken van en / of een bestelling te plaatsen via www. DIGNITE .eu en / of www.my DIGNITE .eu, stemt de klant ermee in gebonden te zijn aan de voorwaarden die hierin worden uiteengezet. Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden zorgvuldig hebt gelezen en duidelijk hebt begrepen voordat u uw bestelling plaatst.

Engels en België n zijn de taal s die worden gebruikt voor de uitvoering van de contracten die via www. DIGNITE .eu en / of www.my DIGNITE .eu.

2. BESTELLEN VAN PRODUCTEN

2.1. Producten

In onze webwinkel op www. DIGNITE .eu en www.my DIGNITE .eu bieden we decoratieve tweedehands (tweedehands) vintage, antieke en verzamelobjecten aan, met uitzondering van de producten die op onze website in de categorie "WORKSHOP" worden vermeld. Producten vermeld in de categorie "WORKSHOP" op onze website zijn gloednieuwe items geproduceerd door ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) en gemarkeerd met het handelsmerk " DIGNITE ".

De belangrijkste kenmerken van goederen worden op elke productpagina in onze webwinkel weergegeven. De weergegeven afbeeldingen komen mogelijk niet exact overeen met de echte producten in termen van kleurprestaties vanwege technische kenmerken die zijn ingesteld in Subsectie 2.1.1.

2.1.1. Kleurenweergave

Vanwege feiten dat ( i ) de kleuren die worden weergegeven op het scherm van uw browserapparaat kunnen in enige mate afwijken van de natuurlijke prestaties; en (ii) de omstandigheden van fotoshoot beïnvloeden de weergave van kleuren op het uiteindelijke beeld; de werkelijke kleuren van de producten kunnen afwijken van de afbeeldingen in onze webwinkel. We doen alle redelijke inspanningen om de kenmerken van onze producten nauwkeurig weer te geven en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige vervorming van kleuren veroorzaakt door imperfectie van gebruikte technische apparaten.

2.1.2. Identificatie van labels, tags en zegels

Onderafdeling 2.1.2. is alleen van toepassing op gloednieuwe items geproduceerd door ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) en gemarkeerd met het handelsmerk " DIGNITE ". Elk product dat in de categorie "WORKSHOP" op onze website wordt vermeld, bevat het " DIGNITE " -handelsmerklabel en identificatietag. Gevoelige onderdelen van het product kunnen worden verzegeld met een wegwerpbare holografische sticker met het handelsmerk " DIGNITE " en het serienummer om de bovengenoemde onderdelen te beschermen tegen onbevoegde externe inmenging en om de afwezigheid van uw invloed op de toestand van het gevoelige onderdeel ( s) in geval van retourzending. Probeer het gekochte product uit zonder de verzegeling, indien van toepassing, van gevoelige onderdelen te verwijderen.

Identificatielabels, labels en zegels zijn een integraal onderdeel van het product.

Sieradenonderdelen van het product zijn gemerkt met het handelsmerk " DIGNITE ".

2.2. Prijzen

Alle prijzen in onze webwinkel zijn uitgedrukt in euro's (EUR / €) inclusief de wettelijke belasting over de toegevoegde waarde (btw) van 21%.

De prijzen zijn onder voorbehoud. We behouden ons het recht voor om de prijzen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Dit recht is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen en / of reeds gesloten overeenkomsten vóór de prijswijziging. Controleer de uiteindelijke verkoopprijs voordat u het relevante bestelformulier verzendt.

Bijbehorende kosten zoals bezorgkosten, administratiekosten en andere mogelijke kosten, zijn niet inbegrepen in de prijs die wordt weergegeven in onze webwinkel.

BTW en bezorgkosten worden automatisch berekend en worden weergegeven tijdens het afrekenproces van uw bestelling voordat u wordt doorgestuurd om de betaling te voltooien via een van de in artikel 4 gespecificeerde methoden.

2.3. Bestelprocedure

De bestelmogelijkheid is online beschikbaar via onze webwinkel op www. DIGNITE .eu .

Bestelling kan alleen worden geplaatst op basis van beschikbaarheid van voorraad, tenzij het een bestelling op maat betreft. De voorraadbeschikbaarheid wordt automatisch bijgewerkt en staat vermeld in onze webwinkel. We behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving goederen van de voorraad af te trekken. Dit recht is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen en / of reeds gesloten overeenkomsten vóór aftrek.

We behouden ons het recht niet om een bestelling door de klant, die accepteren invo WORDEN ed in geschil met ons, evenals het recht voor elke bestelling op elk moment beëindigen, indien er legitieme redenen voor. Bestellingen op een adres waarnaar we niet kunnen verzenden, worden automatisch geannuleerd. U ontvangt automatisch een e-mailmelding.

Om een bestelling te plaatsen voor de aankoop van een of meer producten in onze webwinkel, moet u het online bestelformulier invullen en de procedure doorlopen. We beginnen met de uitvoering van de bestelling wanneer uw bestelformulier is ontvangen en de bestelinformatie als correct is geverifieerd.

Het is mogelijk dat we de aankoop niet verwerken als ( i ) er onvoldoende garantie is op deze BE ency ; of (ii) de bestelling onvolledig of onjuist is; of (iii) een van de producten is niet langer beschikbaar. In de bovenstaande gevallen zullen we u per e-mail informeren dat het contract niet is uitgevoerd en dat we uw bestelling niet hebben uitgevoerd met vermelding van de redenen daarvoor.

Als een van de producten die in onze webwinkel worden weergegeven, niet meer beschikbaar is op het moment dat we uw bestelformulier en betaling hebben ontvangen, zullen we u per e-mail op de hoogte stellen van de onbeschikbaarheid van het bestelde product (en). Mocht je ervoor kiezen om de hele bestelling te annuleren, dan storten we het totaal betaalde bedrag binnen 14 dagen terug. Als u ervoor kiest om de bestelling te behouden zonder onbeschikbare artikel (en), berekenen we het totaalbedrag opnieuw, geven we de nieuwe bestelling opnieuw uit en betalen we u de prijs van niet-beschikbare artikel (en) zonder onnodige vertraging, maar niet later dan 14 dagen vanaf de dag van uw eerste bestelling.

Door op onze website op de knop "AFREKENEN" te klikken ( i ) stemt u onvoorwaardelijk in zonder beperkingen te accepteren en verbindt u zich ertoe de bepalingen van deze voorwaarden na te leven, zelfs via de opgenomen links; (ii) het contract met ons sluiten, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn. Indien u niet akkoord gaat met bepaalde bepalingen van deze voorwaarden, dient u uw bestelformulier voor de aankoop van producten op onze website niet in.

Nadat u op de knop "AFREKENEN" hebt geklikt, wordt u doorgestuurd naar de website van een derde partij om de definitieve betaling te voltooien, tenzij u de optie "betaling via factuur" hebt gekozen zoals beschreven in paragraaf 4.2. van de huidige voorwaarden . Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het gebruik van uw gegevens door derden die de betaling verwerken. Maak u alstublieft zorgvuldig vertrouwd met hun voorwaarden.

Uw bestelling wordt als voltooid beschouwd en als gevolg daarvan komt het contract pas tot stand na de volledige betaling van de factuur, tenzij anders is overeengekomen. Zodra uw bestelling is voltooid, ontvangt u automatisch een e-mailbevestiging.

Houd er rekening mee dat zodra uw bestelling is bevestigd, er geen manier is om de gegevens die u heeft ingevoerd te wijzigen. Het bestelformulier wordt in onze database bewaard gedurende de tijd die nodig is om uw bestelling te verwerken en zoals wettelijk is bepaald.

3. LEVERINGSSERVICE

3.1. Verplichtingen van de handelaar bij de levering van goederen

We zullen de goederen leveren door het fysieke bezit of de controle over de goederen over te dragen aan u of een derde partij anders dan de vervoerder en door u aangegeven, zonder onnodige vertraging, maar niet later dan 30 dagen na het sluiten van het contract, tenzij anders is bepaald. Akkoord. De afhandeling van de leveringsprocedure wordt pas gestart op het moment dat het volledige bedrag van uw bestelling volledig is betaald, tenzij anders is overeengekomen voordat u de bestelling plaatst.

Zodra het pakket is verzonden, zullen we u de e-mailbevestiging bezorgen met uw verwachte bezorggegevens en het trackingnummer, indien van toepassing voor het type verzending, dat wordt gebruikt in het systeem van de vervoerder. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele storingen in het volgsysteem.

De levering kan worden uitgevoerd door nationale postdiensten of een andere vervoerder. Voor binnenlandse en internationale pakketten is mogelijk uw handtekeningbevestiging vereist.

Meerdere artikelen onder één bestelling worden mogelijk niet altijd samen verzonden. Als we uw bestelling niet volledig kunnen leveren en meer dan één levering moeten uitvoeren, worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor eventuele volgende leveringen binnen de bestelling.

3.2. Levering mislukt door toedoen van handelaar

Indien u uw bestelling niet heeft ontvangen voordat de aangegeven termijn is verstreken, adviseren wij u eerst contact op te nemen met de vervoerder. Gebruik het trackingnummer van uw pakket om uw levering te identificeren. Als u na de bovenstaande stap geen informatie heeft ontvangen over de oorzaak van de vertraging in de levering, neem dan rechtstreeks contact met ons op via telefoon +32487257027 (België) of via e-mail info@dignite.eu .

Als we onze verplichting om de goederen te leveren niet zijn nagekomen op het met u overeengekomen tijdstip of binnen de in paragraaf 3.1. Vermelde termijn, maar niet in de gevallen voorzien in paragraaf 3.3., Moet u een beroep op ons doen om de goederen te leveren binnen een aanvullende, aan de omstandigheden aangepaste periode. Als we de goederen niet binnen die extra termijn leveren, hebt u het recht om de overeenkomst te beëindigen.

De bovenstaande procedure is niet van toepassing op bestellingen waarbij levering binnen de overeengekomen leveringstermijn essentieel is, rekening houdend met alle omstandigheden rond het sluiten van het contract of wanneer u ons vóór het sluiten van het contract informeert dat levering door of op een gespecificeerde datum is essentieel. Als we in die gevallen de goederen niet leveren op het met u afgesproken tijdstip of binnen de in paragraaf 3.1 vermelde termijn, maar niet in de gevallen voorzien in paragraaf 3.3., Hebt u het recht om het contract onmiddellijk te beëindigen.

Bij beëindiging van het contract in de gevallen beschreven in paragraaf 3.2., Zullen we zonder onnodige vertraging alle bedragen die onder het contract zijn betaald binnen 7 dagen terugbetalen. Naast de beëindiging van het contract, kunt u een beroep doen op andere rechtsmiddelen waarin de nationale wetgeving voorziet.

3.3. Levering mislukt door toedoen van klant

Als het verzendadres dat u hebt opgegeven tijdens het plaatsen van de bestelling onjuist is, zijn wij niet verantwoordelijk voor de onmogelijkheid van levering. U bent verantwoordelijk voor zowel de retour- als de verzendingskosten van het pakket. De leveringstermijn van 30 dagen, tenzij anders is overeengekomen, wordt dus gerekend vanaf het moment van opnieuw verzenden.

Als u het pakket niet kunt ophalen op het moment dat het de eindbestemming bereikt, neem dan contact op met de vervoerder voor verdere instructies over uw omstandigheden. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele wijzigingen in de verdere ophaalprocedure.

3.4. Afleveradres correctie

Zodra u uw orderbevestiging met het opgegeven verzendadres heeft ontvangen, worden geen wijzigingen aan het verzendadres, om welke reden dan ook, meer geaccepteerd, tenzij anders met ons is overeengekomen voordat u de bestelling plaatst.

3.5. Het risico doorgeven

In overeenkomsten waarbij wij de goederen naar u verzenden, gaat het risico van verlies of beschadiging van de goederen op u over wanneer u of een door u aangewezen derde en niet de vervoerder de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter over op u bij aflevering aan de vervoerder als de vervoerder in opdracht van u de goederen heeft vervoerd en die keuze niet door ons is geboden, onverminderd uw rechten jegens de vervoerder.

3.6. Internationale zendingen buiten de Europese Unie

In het geval van internationale verzending buiten de Europese Unie, zullen we u het internationale trackingnummer voor verzending verstrekken in de orderbevestiging.

Douanekosten en invoerrechten, indien van toepassing, kunnen van toepassing zijn zodra het pakket zijn bestemming bereikt. U bent verantwoordelijk voor alle invoerbelastingen, douane, tarieven, accijnzen en andere overheidskosten die verband houden met uw goederen. U, als ontvanger van het pakket, staat ook in voor de afhandeling van formaliteiten en het betalen van de gemaakte kosten.

Douanekosten en invoerrechten, indien van toepassing, worden over het algemeen rechtstreeks aan uw nationale overheid of post betaald op het moment van levering. Wij hebben geen invo BE ement in buitenlandse douane beleid en hebben geen mogelijkheid om eventuele douane kosten en invoerrechten voorspellen koopwaar gestuurd buiten de Europese Unie. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor bovengenoemde kosten.

Neem contact op met uw nationale douaneautoriteit om vertrouwd te raken met uw nationale douanebeleid en accijnzen.

4. BETALINGEN

Betaling van elke productprijs en relevante kosten voor verzending en levering moet worden gedaan met behulp van een van de middelen die op het bestelformulier zijn aangegeven. Houd er rekening mee dat we geen cadeaubonnen en merchandise-kaarten als betaalmiddel accepteren.

Door op onze website op de knop "AFREKENEN" te klikken ( i ) stemt u onvoorwaardelijk in zonder beperkingen te accepteren en verbindt u zich ertoe de bepalingen van deze voorwaarden na te leven, zelfs via de opgenomen links; (ii) het contract met ons sluiten, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn. Indien u niet akkoord gaat met bepaalde bepalingen van deze voorwaarden, dient u uw bestelformulier voor de aankoop van producten op onze website niet in.

4.1. Online betaling

Voor de online betaling wordt u automatisch doorgestuurd van onze webwinkel naar de website van een derde partij om de definitieve betaling af te ronden. We kunnen niet h e ld verantwoordelijk voor het gebruik van uw gegevens door derden. Maak u alstublieft zorgvuldig vertrouwd met hun voorwaarden.

Uw bankkaartgegevens worden door ons niet gebruikt, behalve voor het uitvoeren van de procedures die relevant zijn voor uw aankoop of het verstrekken van restituties in het geval van retourzendingen in overeenstemming met de uitoefening van uw terugkeerrecht of voor het melden van gevallen van fraude bij de politie.

Als de valuta van uw bankrekening andere dan de euro (EUR / €) is, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor de wisselkoersen door een derde partij tussenpersoon toegepast, invo WORDEN ed in het proces van uw betaling.

Voor elke volledig betaalde bestelling stellen we de factuur op die u per e-mail ontvangt.

4.1.1. Online betaling met creditcard of pinpas

U kunt uw betalingsgegevens invoeren op het moment dat u uw bestelling plaatst met een geldige creditcard of betaalpas. In onze webwinkel accepteren we Visa en MasterCard-kaarten. De prijs voor de aankoop van producten en de bijbehorende kosten voor verzending en levering, zoals aangegeven op het bestelformulier, worden direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Zodra uw bestelling is voltooid, ontvangt u per e-mail de relevante betalingsbevestiging binnen het wettelijk vereiste factuurdocument.

4.1.2. PayPal online betaling

U kunt inloggen op uw PayPal-account op het moment dat u uw bestelling plaatst met geldige PayPal-accountreferenties. De prijs voor de aankoop van producten en de bijbehorende kosten voor verzending en levering, zoals aangegeven op het bestelformulier, worden direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Zodra uw bestelling is voltooid, ontvangt u per e-mail de relevante betalingsbevestiging binnen het wettelijk vereiste factuurdocument.

4.2. Handmatige (offline) betaling (betaling via factuur)

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling handmatig ( offline ) te betalen via een factuur die naar uw e-mailadres is gestuurd. Om deze procedure te starten, klikt u op de knop " Handmatige betaling " op de betalingspagina in onze webwinkel. Nadat u uw bestelling online heeft voltooid, sturen we de factuur met betrekking tot uw huidige bestelling binnen 1 ( één ) werkdag naar het e-mailadres dat op uw bestelformulier wordt vermeld . Uitgegeven factuur bevat ( i ) informatie over uw bestelling, inclusief het totaal te betalen bedrag; (ii) onze bankrekeninggegevens; (iii) betalingstermijn.

U heeft 3 (drie) werkdagen de tijd om het openstaande bedrag te betalen vanaf het moment dat u de factuur per e-mail ontvangt , tenzij anders is overeengekomen . Zodra uw betaling is afgehandeld en het openstaande bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening , sturen wij uw bestelling naar het verzendadres dat u in uw bestelformulier hebt vermeld , in overeenstemming met paragraaf 3.1. van de huidige voorwaarden. U ontvangt automatisch een e-mailbevestiging.

Houd er rekening mee dat het afhandelen van banktransacties binnen de Europese Unie (SEPA) tot 4 (vier) dagen kan duren. Het kan tot 8 (acht) dagen duren voordat internationale banktransacties zijn afgehandeld.

Als u de betaling niet voltooit voordat de betalingstermijn is verstreken, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd zonder enige kosten. U ontvangt automatisch een e-mailmelding.

4.3. Toewijzing

Wij behouden ons het recht voor om in verband met u ontstane vorderingen tot betaling over te dragen of aan derden te verpanden.

5. HET HERROEPINGSRECHT VAN HET CONTRACT

5.1. Termijn voor het herroepingsrecht

Het contract is van kracht tot het verstrijken van de wettelijke garantieperiode. U heeft een periode van 14 dagen om de overeenkomst te herroepen, zonder opgaaf van reden en zonder andere extra kosten te maken dan die voorzien in paragraaf 5.4. De termijn van 14 dagen verstrijkt 14 dagen vanaf de dag dat u de goederen ontvangt zoals beschreven in paragraaf 5.1.1.

5.1.1. Het aftellen begint vanaf de dag :

- u of een door u aangewezen derde partij, anders dan de vervoerder, de goederen fysiek in bezit krijgt;         

- in het geval van meerdere goederen die u in één bestelling heeft besteld en afzonderlijk wordt afgeleverd, de dag waarop u of een door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder, de laatste goederen fysiek in bezit krijgt;         

- bij levering van een goed bestaande uit meerdere partijen of stukken: de dag waarop u of een door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder, het laatste lot of stuk fysiek in bezit krijgt;         

- in het geval van overeenkomsten voor regelmatige levering van goederen gedurende een bepaalde periode: de dag waarop u of een door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder, het eerste goed fysiek in bezit krijgt.         

Als de laatste dag van de periode van 14 dagen op een feestdag, zaterdag of zondag valt, eindigt de periode met het verstrijken van het laatste uur van de volgende werkdag in uw tijdzone. Uw tijdzone wordt beschouwd als de tijdzone van de geografische locatie van het adres dat u als verzendadres hebt opgegeven tijdens het plaatsen van uw bestelling.

5.2. Kennisgeving van intrekking

Voordat de herroepingstermijn afloopt, moet u ons op de hoogte stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen door een ondubbelzinnige schriftelijke verklaring af te leggen waarin u uw beslissing om de overeenkomst op te zeggen uiteenzet. U heeft uw herroepingsrecht binnen de termijn van 14 dagen uitgeoefend als de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht door ons is ontvangen voordat die termijn is verstreken.

U kunt ons de kennisgeving doen door een van de volgende in te vullen en in te dienen:

a) het online formulier dat beschikbaar is op onze website in het klantengedeelte; 

b) het e-mailbericht aan info@dignite.eu , met daarin uw ( i ) volledige naam, (ii) referentienummer van de bestelling, (iii) telefoonnummer, (iv) ondubbelzinnige verklaring waarin uw beslissing om u uit het contract te herroepen, (v ) lijst met goederen volgens uw bestelling; (vi) beschrijving van uw zaak (optioneel);

c) standaardformulier uitgegeven door uw lokale consumentenrechtenautoriteit. In dat geval bent u ervoor verantwoordelijk om te bewijzen dat u uw herroepingsrecht op een juiste, correcte en tijdige manier hebt uitgeoefend. Gelieve bovenstaand standaardformulier per aangetekende post te sturen naar het ophaaladres van onze wettelijke vertegenwoordiger: ART CONSULT, Hoveniersstraat 55, bus 66, Antwerpen 2018 , België.

Het proces van terugtrekking uit het contract begint onmiddellijk nadat de formele overeenkomst hierover tussen u en ons is gesloten. De uitoefening van het herroepingsrecht beëindigt de verplichtingen van de partijen om het contract uit te voeren of het contract te sluiten, in gevallen waarin u een aanbod heeft gedaan. De bewijslast voor de uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij u.

5.3. Verplichtingen van de handelaar bij herroeping

Wij vergoeden alle van u ontvangen betalingen, inclusief, indien van toepassing, de leveringskosten zonder onnodige vertraging en in elk geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop wij op de voorgeschreven wijze op de hoogte zijn gebracht van uw besluit om de overeenkomst op te zeggen. in paragraaf 5.2. We zullen de terugbetaling uitvoeren met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt.

Wij zijn niet verplicht tot vergoeding van de extra kosten als u uitdrukkelijk heeft gekozen voor een andere manier van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering.

5.4. Verplichtingen van de klant bij herroeping

Je bent verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen of om ze over te dragen aan onze wettelijke vertegenwoordiger, tenzij wij hebben aangeboden om de goederen op te halen ourse BE es , zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u meegedeelde uw beslissing om u terug te trekken uit het contract met ons op de manier die is voorgeschreven in paragraaf 5.2. De procedure voor het retourneren van goederen is uiteengezet in paragraaf 6.3.1.

De deadline is gehaald als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Als u de goederen niet binnen 14 dagen terugstuurt, wordt uw herroepingsrecht als vervallen beschouwd.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht uit het contract, worden eventuele aanvullende contracten automatisch beëindigd.

5.5. Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht wordt niet verleend voor ( i ) goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt, op maat gemaakte artikelen of gepersonaliseerde producten; (ii) cadeaubonnen; (iii) verzegelde goederen die om redenen van gezondheidsbescherming en / of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, indien de verzegeling is verbroken.

6. RETOURBELEID

6.1. Tijdsbestek voor de beslissing om de goederen te retourneren

U heeft 14 dagen de tijd om een beslissing te nemen om goederen aan ons terug te sturen zonder opgaaf van reden en zonder extra kosten te maken anders dan die voorzien in paragraaf 6.3.

Het aftellen van 14 dagen wordt beschreven in paragraaf 5.1.1. van de huidige voorwaarden.

6.2. Kennisgeving van beslissing over terugzending van goederen

Vóór het verstrijken van de termijn, gespecificeerd in paragraaf 6.1., Moet u ons op de hoogte stellen van uw beslissing om goederen te retourneren door een ondubbelzinnige schriftelijke verklaring af te leggen waarin uw beslissing om goederen terug te sturen wordt uiteengezet. U heeft uw recht op teruggave binnen de termijn van 14 dagen uitgeoefend als de mededeling betreffende de uitoefening van het recht op teruggave door ons is ontvangen voordat die termijn is verstreken.

Het proces van het retourneren van goederen begint onmiddellijk nadat de formele overeenkomst hierover tussen u en ons is gesloten.

U kunt ons de kennisgeving doen door een van de volgende in te vullen en in te dienen:

a) het online formulier dat beschikbaar is op onze website in het klantengedeelte;

b) het e-mailbericht naar info@dignite.eu , met daarin uw ( i ) volledige naam, (ii) referentienummer van de bestelling, (iii) telefoonnummer, (iv) ondubbelzinnige verklaring waarin uw beslissing om een van de goederen te retourneren, (v ) lijst met retourzendingen volgens uw bestelling; (vi) beschrijving van uw zaak (optioneel);

c) standaardformulier uitgegeven door uw lokale consumentenrechtenautoriteit. In dit geval bent u verantwoordelijk voor het bewijzen dat u uw recht op teruggave op een juiste, correcte en tijdige manier hebt uitgeoefend. Gelieve bovenstaand standaardformulier per aangetekende post te sturen naar het ophaaladres van onze wettelijke vertegenwoordiger: ART CONSULT, Hoveniersstraat 55, bus 66, Antwerpen 2018 , België.

6.3. Verplichtingen van de klant bij retourzending van goederen

Je bent verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen of om ze over te dragen aan onze wettelijke vertegenwoordiger, tenzij wij hebben aangeboden om de goederen op te halen , zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u meegedeelde uw beslissing om een van de producten naar ons terug te sturen op de manier die is voorgeschreven in Sectie 6.2.

De deadline is gehaald als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Als u de goederen niet binnen 14 dagen terugstuurt, wordt uw recht op retournering als vervallen beschouwd.

6.3.1. Teruggave van goederen

Naast de item (s) die u retourneert, moeten we ( i ) de originele verpakking, (ii) indien van toepassing, alle identificerende labels, tags en zegels verstrekken die worden vermeld in S ubs ectie 2.1.2., (Iii) ) de kassabon of het aankoopbewijs. De geretourneerde goederen moeten voldoen aan de eisen voor staat, condities en uiterlijk zoals vermeld in paragraaf 6.4.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor de retourzending. De verzendkosten voor retourzending worden niet gerestitueerd, tenzij u defecte artikel (en) heeft ontvangen zoals uiteengezet in artikel 8.

U bent ook verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van het retourpakket tijdens het transport voordat het onze wettelijke vertegenwoordiger bereikt.

We raden je aan om een traceerbare verzendservice te gebruiken en een verzendverzekering af te sluiten voor het retourpakket om het bewijs te hebben dat onze wettelijke vertegenwoordiger het in de juiste omstandigheden en zonder verlies heeft ontvangen. Verpak de artikelen die u retourneert zorgvuldig.

Zorg ervoor dat u contactgegevens bij de retourzending opneemt en geef ons indien mogelijk een trackingnummer en een korte beschrijving van uw zaak.

Zodra uw retourpakket is voorbereid, stuurt u het terug naar het ophaaladres van onze wettelijke vertegenwoordiger: ART CONSULT , Hoveniersstraat 55, bus 66, Antwerpen 2018, België .

We sturen u de relevante e-mail ter bevestiging dat uw retourzending is ontvangen door onze wettelijke vertegenwoordiger.

Houd er rekening mee dat douanekosten en invoerrechten, beschreven in paragraaf 3.6., Indien betaald voor de levering van uw aankoop, niet worden terugbetaald.

We hebben het recht om geretourneerde item (s) niet te accepteren zonder te voldoen aan de vereisten die zijn gespecificeerd in paragraaf 6.4. , tenzij u defecte artikel (en) heeft ontvangen zoals uiteengezet in artikel 8. In geval van niet-acceptatie kunt u het / de geretourneerde artikel (en) binnen 14 dagen op eigen kosten terugkrijgen in de staat waarin ze aan ons zijn geretourneerd. dagen na de e-mailbevestiging die aangeeft dat het geretourneerde artikel / de geretourneerde artikelen niet is geaccepteerd. Als dit niet het geval is, kunnen we de geretourneerde artikel (en) behouden naast het reeds betaalde bedrag voor hun aankoop en verwerving.

6.4. Eisen aan staat, voorwaarden en uiterlijk van de geretourneerde goederen

Elk geretourneerd artikel is onderworpen aan verplicht onderzoek en deskundigheid door geautoriseerde externe organisaties. Het resultaat van onderzoek en expertise kan de basis worden voor verdere voorlopige procedures in geval van niet-naleving van geretourneerde artikel (en) aan de vereisten uiteengezet in deze sectie.

Naast het voldoen aan de voorwaarden en procedures beschreven in paragraaf 6.3., Wordt het retourrecht geacht correct te zijn uitgeoefend zodra aan alle volgende voorwaarden is voldaan:

a) alle commodity-componenten moeten aanwezig zijn;

b) het artikel / de artikelen mag / mogen niet worden gebruikt *, gedragen *, vuil, gewassen, gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke status;

c) de identificatielabels, tags en zegels, uiteengezet in paragraaf 2.1.2., moeten nog steeds aan het artikel / de artikelen zijn bevestigd, aangezien ze een integraal onderdeel zijn van het artikel / de artikelen;

d) het artikel / de artikelen moeten in verzegelbare staat en in de originele verpakking worden geretourneerd ;

e) het item (s) mogen niet beschadigd of geruïneerd zijn.

* U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen als gevolg van de behandeling van de goederen anders dan nodig is om de aard, kenmerken en / of werking van de goederen vast te stellen.

6.5. Verplichtingen van de handelaar bij retourzending van goederen

We vergoeden alle van u ontvangen betalingen, inclusief, indien van toepassing, de bezorgkosten zonder onnodige vertraging en in elk geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop we op de hoogte zijn gebracht van uw beslissing om een van de goederen op de voorgeschreven manier terug te sturen. in paragraaf 6.2. We zullen de terugbetaling uitvoeren met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt.

Wij zijn niet verplicht tot vergoeding van de extra kosten als u uitdrukkelijk heeft gekozen voor een andere manier van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering.

In het geval van het retourneren van een of meer, maar niet alle, artikelen die zijn ontvangen binnen de bestelling met meerdere artikelen, worden de bezorgkosten niet gerestitueerd.

6.6. Uitzonderingen op het recht op retourzending van goederen

Het recht op teruggave van goederen wordt niet verleend voor ( i ) goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt, op maat gemaakte artikelen of gepersonaliseerde producten; (ii) cadeaubonnen; (iii) verzegelde goederen die om redenen van gezondheidsbescherming en / of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, indien de verzegeling is verbroken.

7. TERUGBETALINGSBELEID

7.1. Voorwaarden en procedure voor terugbetaling

Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als bij de oorspronkelijke bestelling en alleen op naam van de klant die de betaling heeft uitgevoerd. De terugbetalingsprocedure begint binnen 14 dagen in overeenstemming met paragraaf 6.5. van de huidige voorwaarden.

Wij beheren onze webwinkel in euro's (EUR / €) en zijn daarom niet verantwoordelijk voor valutaschommelingen die optreden bij het uitvoeren van restituties op een creditcard of betaalpas in een andere valuta dan de euro (EUR / €) . Wij zullen geen bankkosten terugbetalen aangaan, als w e hebben geen invo BE ement in de bank het beleid van derden en hebben geen mogelijkheid om mogelijke kosten en provisies te voorspellen.

7.2. Volledige vergoeding

Volledige terugbetaling is gegarandeerd voor alle geretourneerde artikel (en) die voldoen aan de vereisten uiteengezet in Sectie 6.4. van de huidige voorwaarden.

7.3. Gedeeltelijke terugbetaling

Gedeeltelijke terugbetaling zal plaatsvinden in het geval van een waardevermindering van de geretourneerde artikel (en) ( i ) als gevolg van uw behandeling van de goederen anders dan wat nodig is om de aard, kenmerken en / of werking van de goederen vast te stellen; (ii) voortkomend uit het feit dat u niet voldoet aan de vereisten vermeld in Sectie 6.4 .; (iii) gedetecteerd en bevestigd door verplicht onderzoek en deskundigheid door geautoriseerde externe organisaties. De verminderde waarde van het artikel / de artikelen wordt in mindering gebracht op het totale terugbetalingsbedrag voor het / de opgegeven artikel (en).

7.4. Niet-restitueerbare goederen

De terugbetalingsoptie wordt niet verleend voor (i) goederen die zijn gemaakt volgens uw specificaties, op maat gemaakte artikelen of gepersonaliseerde producten; (ii) cadeaubonnen; (iii) verzegelde goederen die om redenen van gezondheidsbescherming en / of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, indien de verzegeling is verbroken.

7.5. Restitutievoorwaarden bijschrijven op rekeningsaldo

We zullen de terugbetaling uitvoeren in overeenstemming met sectie 6.5. van de huidige voorwaarden. T hij termijn voor creditering van de terug te betalen bedrag betaald voor de aankoop van de geretourneerde artikel (en) terug op uw rekening is afhankelijk van het beleid van uw account bank en de vorm van betaling u heeft gebruikt.

7.6. Vertraagde of ontbrekende restituties

Als u geen restitutie heeft ontvangen voordat de restitutieperiode is verstreken, raden we u aan om eerst uw bankrekening te controleren en contact op te nemen met uw bankrekeningbedrijf, aangezien het enige tijd kan duren voordat uw restitutie officieel is geboekt. Als de oorzaak van de vertraging nog steeds onduidelijk is, raden wij u aan contact op te nemen met uw bank. Het duurt vaak even voordat een terugbetaling op uw account wordt bijgeschreven.

Als u na de bovenstaande stappen geen informatie heeft ontvangen over de oorzaak van de vertraging, neem dan rechtstreeks contact met ons op via telefoon +37124249988 ( België ) of +32487257027 (België) of via e-mail info@dignite.eu .

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor voorwaarden en procedures die zijn opgesteld door uw bank-emitter en / of tussenpersonen tussen u en bank-emitter, indien van toepassing.

8. JURIDISCHE GARANTIE

Volgens de wetgeving van de Republiek België en de relevante wetgeving van de Europese Unie heeft u in geval van non-conformiteit van goederen het recht om een claim bij ons in te dienen. Als u een defect product in onze webwinkel heeft gekocht, houden wij ons aan alle wettelijke garantievoorschriften van de Republiek België en de relevante voorschriften van de Europese Unie.

8.1. Borg

ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) staat in voor de wettelijke garantie.

8.2. Defecte goederen / producten

Een product wordt als defect beschouwd als het niet voldoet aan de gegeven beschrijving of als het niet kan worden gebruikt voor aangegeven doeleinden of de specifieke doeleinden die door u zijn gevraagd voordat u het contract afsluit.

8.3. Natuurlijke waar van tweedehands (tweedehands) vintage, antieke en verzamelobjecten

In onze webwinkel op www. DIGNITE .eu en www.my DIGNITE .eu bieden we decoratieve tweedehands (tweedehands) vintage, antieke en verzamelgoederen uitsluitend voor decoratieve doeleinden, met uitzondering van de producten die in de categorie "WORKSHOP" op onze website staan vermeld. Gebruikte (tweedehands) vintage, antieke en verzamelobjecten kunnen ( i ) sporen hebben van natuurlijke waar die het resultaat zijn van eerder gebruik; (ii) kleine krassen, slijtplekken, beschadigingen als gevolg van eerdere behandeling; (iii) ontbrekende onderdelen, die al ontbreken op het moment van aankoop door ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) van een derde verkoper. De kenmerken van natuurlijke producten van goederen worden op elke productpagina in onze webwinkel vermeld.

8. . Tijdsspanne

De wettelijke garantieperiode duurt 24 maanden vanaf het moment dat u de goederen heeft ontvangen in overeenstemming met subrubriek 5.1.1. De wettelijke termijn om het bestaan van een gebrek aan overeenstemming van de goederen binnen het gesloten contract aan te geven en om de wettelijke garantie te claimen, is 2 maanden vanaf de dag van ontdekking. Indien u aanspraak maakt op de wettelijke garantie na de eerste 6 maanden vanaf de dag waarop u de goederen heeft ontvangen in overeenstemming met subrubriek 5.1.1., Moet u het bestaan van een gebrek aan overeenstemming bewijzen.

8. . Voorwaarden en procedure

U kunt aanspraak maken op de wettelijke garantie door een van de volgende zaken in te vullen en op te sturen:

a) het online formulier dat beschikbaar is op onze website in het klantengedeelte;

b) het e-mailbericht aan info@dignite.eu , met daarin uw ( i ) volledige naam, (ii) referentienummer van de bestelling, (iii) telefoonnummer, (iv) ondubbelzinnige verklaring waarin uw beslissing om aanspraak te maken op de wettelijke garantie, (v ) lijst met retourzendingen volgens uw bestelling; (vi) beschrijving van uw zaak (optioneel);

c) standaardformulier uitgegeven door uw lokale consumentenrechtenautoriteit. In dit geval bent u verantwoordelijk voor het bewijzen dat u op een behoorlijke, correcte en tijdige manier aanspraak hebt gemaakt op de wettelijke garantie. Gelieve bovenstaand standaardformulier per aangetekende post te sturen naar het ophaaladres van onze wettelijke vertegenwoordiger: ART CONSULT, Hoveniersstraat 55, bus 66, Antwerpen 2018, België .

8. . Consumentenrechten binnen wettelijke garantiebepalingen

In geval van non-conformiteit hebt u als remedie het recht om ofwel ( i ) een passende verlaging van de productprijs te vragen; of (ii) item (s ) retourneren en het contract beëindigen met daaropvolgende totale terugbetaling van het betaalde bedrag voor defecte item (s) .

De termijn voor het verstrekken van herstel is 30 dagen vanaf de dag waarop u het bestaan van een gebrek aan overeenstemming van de goederen meldt binnen het contract dat is gesloten in overeenstemming met paragraaf 8.4. van de huidige voorwaarden. Rechtsmiddelen onder de wettelijke garantie worden gratis verstrekt.

8.7. Verplichtingen van handelaar

In het geval van een gebrek aan overeenstemming, zullen we op uw verzoek om een passende verlaging van de productprijs, de initiële prijs van de gekochte artikelen die als defect worden beschouwd, verlagen en het bedrag van de verlaging terugbetalen. Het reductiebedrag is onderhevig aan berekening op basis van de resultaten van verplicht onderzoek en expertise door geautoriseerde externe organisaties.

In geval van gebrek aan overeenstemming, zullen wij op uw verzoek om het contract te beëindigen met daaropvolgende volledige terugbetaling van het betaalde bedrag voor defecte artikelen, het volledige bedrag terugbetalen in overeenstemming met paragraaf 7.2. van de huidige voorwaarden.

Vermindering bedrag restitutie en volledige hoeveelheid r efund procedure B worden behandeld overeenkomstig artikel 7 van onderhavige voorwaarden.

Let erop dat elke decoratieve-pre eigendom (tweedehands) vintage, antiek en collectible object, met uitzondering van die in de categorie “WORKSHOP” op onze website vermelde producten, weergegeven in onze webwinkel is in een zingen le kopiëren. het kan niet worden vervangen in overeenstemming met zijn aard.

8. ubjects aan wettelijke garantie

Vervorming van kleurweergave, ingesteld in paragraaf 2.1.1., Is niet onderhevig aan wettelijke garantie.

Natuurlijke artikelen van tweedehands (tweedehands) vintage, antieke en verzamelgoederen, zoals vastgelegd in sectie 8.3., Vallen niet onder de wettelijke garantie.

8. . Geschillen

Volgens de wetgeving van de Republiek België en de relevante wetgeving van de Europese Unie, hebt u in geval van geschillen de mogelijkheid om contact op te nemen met een lokale entiteit voor alternatieve geschillenbeslechting (ADR), beschreven in artikel 10, met betrekking tot een geschil dat u hebt niet rechtstreeks bij ons kunnen afrekenen. Partijen kunnen op elk moment deskundige meningen of andere bewijzen leveren, maar er is geen specifiek. Er is geen externe testinstantie. U kunt een onafhankelijk deskundigenadvies opvragen door een deskundige te selecteren uit de database van het Consumer Rights Protection Center.

9. COMMERCIËLE GARANTIE

 

Commerciële garantie, indien toegepast, heeft geen invloed op uw rechten onder de wettelijke garantiebepalingen beschreven in artikel 8 . van de huidige voorwaarden. Mocht een van de goederen onder de commerciële garantie vallen, dan wordt deze informatie vermeld op de productpagina in onze webwinkel.

 

10. ALTERNATIEVE GESCHILLENBESLECHTING

 

Alternatieve geschillenbeslechting (ADR) is een geschillenbeslechtingsprocedure voor de buitengerechtelijke beslechting van binnenlandse en grensoverschrijdende geschillen over contractuele verplichtingen die voortvloeien uit verkoopovereenkomsten of dienstenovereenkomsten tussen een in de Europese Unie gevestigde handelaar en een in de Europese Unie gevestigde consument. Europese Unie door tussenkomst van een ADR-entiteit die een oplossing voorstelt of oplegt of de partijen samenbrengt om een minnelijke oplossing mogelijk te maken. ADR-entiteiten zijn buitengerechtelijke, niet-gerechtelijke neutrale partijen waarvan we gebruik zullen maken om geschillen te beslechten als u besluit tot een ADR-schikking.

Als u een klacht wilt indienen, neem dan contact op met uw nationale ADR-entiteit, die is opgenomen in de nationale lijsten van ADR-entiteiten die voldoen aan de bindende kwaliteitseisen van de ADR-richtlijn. Deze entiteit kan ook antwoorden geven op al uw vragen over het proces.

Kijk op www.ec.europa.eu/consumers/odr/ om uw nationale ADR-entiteit te bepalen.

Merk op dat de Europese Commissie een platform biedt voor alternatieve buitengerechtelijke beslechting van geschillen, beschikbaar op de website www.ec.europa.eu/odr.

11. DISCLAIMERS

11.1. Algemene aansprakelijkheid

Niets in deze Voorwaarden zal onze aansprakelijkheid uitsluiten of beperken met betrekking tot zaken waarvoor het voor ons onwettig zou zijn om onze aansprakelijkheid te beperken of uit te sluiten. Als we deze voorwaarden schenden, zijn we alleen aansprakelijk voor verliezen die een redelijkerwijs te verwachten gevolg zijn van een dergelijke schending.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor ( i ) indirecte verliezen die een neveneffect zijn van het belangrijkste verlies of de schade, waaronder maar niet beperkt tot winstderving of verlies van kansen; of (ii) wegens het niet leveren van de goederen of om een van onze andere verplichtingen onder deze Voorwaarden na te komen, indien een dergelijk gebrek te wijten is aan een gebeurtenis die redelijkerwijs buiten onze controle ligt, waaronder maar niet beperkt tot brand, overstroming, storm, oproer , onlusten, oorlog, nucleair ongeval en terroristische activiteiten.

Onze maximale aansprakelijkheid jegens u voor verlies of schade die ontstaat in verband met uw bestelling via onze webwinkel, is beperkt tot de totale prijs van uw bestelling.

11.2. Disclaimer op de inhoud

We kunnen niet garanderen dat de inhoud van onze website passend of legaal is in andere landen buiten de Europese Unie. In het geval dat dergelijke inhoud in sommige van deze landen als onwettig of illegaal wordt beschouwd, bezoek onze website dan niet en, als u er toch voor kiest om deze te openen, informeren wij u hierbij dat uw gebruik van de diensten die worden aangeboden door www. DIGNITE .eu en / of www.my DIGNITE .eu vallen onder uw exclusieve en persoonlijke verantwoordelijkheid.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig gebruik van onze website en de inhoud ervan door u dat niet in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving. In het bijzonder bent u aansprakelijk voor het meedelen van informatie of gegevens die niet correct of onjuist zijn of betrekking hebben op derden (in het geval dat dergelijke derden geen toestemming hebben gegeven), evenals voor elk oneigenlijk gebruik van dergelijke gegevens of informatie.

11.3. internetverbinding

We kunnen niet garanderen en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke moeilijkheden, fouten of andere problemen met betrekking tot de internetverbinding waarmee u te maken kunt krijgen tijdens het browsen op onze website en / of de website van een derde partij, namelijk het afhandelen van uw bestelling, veroorzaakt door defecte of trage internetverbinding of onverenigbaarheid van de browser die u gebruikt of tijdelijke technische problemen met de servers of netwerken invo WORDEN ed in proces. Als de inhoud regelmatig wordt bijgewerkt, werkt onze website mogelijk niet zonder opschortingen, onderbrekingen of onderbrekingen.

11.4. Externe links

Onze website kan links naar andere websites bevatten die op geen enkele manier met www. DIGNITE .eu en / of www.my DIGNITE .eu . We hebben geen controle over dergelijke websites van derden of hun inhoud. Wij kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van dergelijke websites en / of voor de regels die zij hanteren met betrekking tot, maar niet beperkt tot, uw privacy en de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer u die websites bezoekt. Let alsjeblieft op wanneer je die websites bezoekt via de links op www. DIGNITE .eu en / of www.my DIGNITE .eu en maak u zorgvuldig vertrouwd met hun gebruiksvoorwaarden en hun privacybeleid.

De huidige voorwaarden zijn niet van toepassing op de websites van derden. Bij het aanbieden van links, banners of andere hypertextlinks naar andere websites, raden we u niet aan om toegang te krijgen tot die websites en geven we geen enkele garantie met betrekking tot hun webinhoud, levering van diensten of verkoop van producten.

12. PRIVACYBELEID

We hebben ons privacybeleid ontwikkeld om onze toewijding aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens aan te tonen en om de manier waarop deze worden behandeld te beschrijven. Het volgende beschrijft onze gegevensverwerkingspraktijken met betrekking tot activiteiten binnen onze website, mobiele website en / of mobiele applicatie.

Wij verwerken de persoonlijke informatie die u ons verstrekt in overeenstemming met de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en inzake gratis verkeer van dergelijke gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46 / EG betreffende de algemene verordening gegevensbescherming. 

Mocht u vragen hebben over de manier waarop wij met uw persoonlijke gegevens omgaan, neem dan contact met ons op via elk communicatiemiddel dat in deze voorwaarden is vastgelegd.

12. . Informatie veiligheid

Tijdens het bladeren door bepaalde delen van onze website waarvoor u gevoelige informatie moet invoeren, verschijnt er een hangslotpictogram in de adresbalk van uw browser om aan te geven dat de pagina veilig is. We gebruiken de beveiligingsnormen Secure Sockets Layer (SSL) en Private Communications Technology (PCT), die door de meeste browsers worden ondersteund. SSL codeert uw persoonlijke gegevens door uw naam, adres, telefoonnummer, identificatienummer, wachtwoord, creditcardnummer te versleutelen om ongeoorloofd gebruik te voorkomen.

We doen alle redelijke inspanningen om de persoonlijk identificeerbare informatie die we verzamelen te beschermen door versleutelingstechnologieën aan te bieden en andere redelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om vertrouwelijke informatie te beschermen en passende beveiliging te bieden.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor ( i ) de veiligheid van informatie die via internet wordt verzonden; (ii) transmissies vertragingen, onderbrekingen, onderscheppingen of fouten; (iii) diefstal of misbruik van gegevens.

12. . Onze diensten

Via onze website, mobiele website en / of mobiele applicatie kunt u diensten gebruiken en informatie en inhoud bekijken die eigendom is van, in licentie is gegeven en die door ons en / of door een dochteronderneming of gelieerde onderneming wordt geleverd. Onze diensten kunnen ook informatie bevatten die wordt verstrekt door derden en verspreid op grond van een licentie, subsidie of andere vormen van overeenkomst met ons.

U kunt een deel van onze diensten gebruiken zonder persoonlijke gegevens of individueel identificeerbare informatie te verstrekken. U kunt ook de beveiligingsinstellingen van uw browser instellen om bepaalde tracking- en logboekfuncties te voorkomen. Houd er rekening mee dat deze actie ertoe kan leiden dat onze services minder functioneel zijn.

Als u ervoor kiest om ( i ) u te registreren op onze website; (ii) aankopen doen via onze website; (iii) artikelen lezen en informatie bekijken; (iv) e-mails van ons te ontvangen; (v) uitnodigingen ontvangen om evenementen bij te wonen; (vi) deelnemen aan discussies; (vii) preview van nieuwe services; (viii) deelnemen aan speciale aanbiedingen; het is vereist om ons persoonlijk identificeerbare informatie over uzelf te geven.

Als u zich registreert om onze diensten te gebruiken of als u transactie (s) uitvoert via onze website, mobiele website en / of mobiele applicatie, verzamelen we informatie over de transactie (s) die u onderneemt en uw andere activiteiten. We hebben deze gegevens nodig om ( i ) u te registreren en te authenticeren; (ii) uw boekingen en betalingen verwerken; (iii) gekochte artikelen naar uw adres sturen.

Het verstrekken van uw persoonlijke gegevens aan ons is vrijwillig. Houd er rekening mee dat als u de vereiste gegevens niet indient, we niet in staat zijn om de doelen te bereiken die in deze voorwaarden zijn uiteengezet.

12. Soorten informatie die we verzamelen

We kunnen ( i ) persoonlijk identificeerbare informatie die u ons vrijwillig verstrekt en (ii) browsegegevens op de website verzamelen.

12. .1. Persoonlijk identificeerbare informatie

Persoonlijk identificeerbare informatie omvat uw naam (namen), achternaam (achternaam), e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum, verzend- en factuuradressen, permanente identificatie (en) die worden bewaard in verband met persoonlijk identificeerbare informatie in cookiebestanden, evenals andere informatie, die u vrijwillig verstrekt. D e bovengenoemde gegevens kunnen worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

- om te reageren op uw verzoeken om informatie;         

- om u de diensten te verlenen die u via onze website hebt aangevraagd, inclusief online orderverwerking en verzendafhandeling;         

- om te voldoen aan de vereisten uiteengezet in regelgevende wetten;         

- om onze wettige belangen te beschermen, inclusief het voorkomen van illegale activiteiten;         

- om onze activiteit te analyseren en te verbeteren;         

- om zo BE e geschillen en klachten;         

- om uw online account te onderhouden;         

- om uw speciale aanbiedingen te selecteren en aan te passen;         

- om wedstrijden en promoties te organiseren en uit te voeren;         

- om naar uw e-mailadres en / of uw telefoonnummer (in de vorm van sms) informatie te sturen over onze nieuwe productreleases, diensten, aanbiedingen, evenementen en andere activiteiten, alleen als u zich hebt aangemeld voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven.         

Om uw privacy en veiligheid te beschermen, nemen we de nodige maatregelen om uw identiteit te verifiëren, zoals het vragen van uw gebruikers-ID en wachtwoord, alvorens toegang te verlenen tot uw gegevens. We doen al het mogelijke om uw persoonlijke gegevens en privacy te beschermen. Houd er rekening mee dat alle informatie die u online bekendmaakt, u op eigen risico openbaar maakt.  

12. .2. Browsegegevens van de website

Browsegegevens op de website, in geen verband met de privacygegevens van gebruikers, vertegenwoordigen informatie over de manier waarop onze website wordt gebruikt. We verwerken anonieme gegevens met betrekking tot het online gedrag van gebruikers voor een beter begrip van de gebruikservaring van onze website. We kunnen geaggregeerd anoniem online verkeersgedrag verwerken, samen met informatie van derden om gebruikstrends bij te houden en daardoor onze diensten te verbeteren. Browsegegevens op de website kunnen zijn:

- datum en tijd waarop u onze website, mobiele website en / of mobiele applicatie bezoekt;         

- uw internetprovider, mobiele provider of datadienstverlener;         

- uw Internet Protocol (IP) -adres;         

- pagina's die u bezoekt;         

- producten die u bekijkt en / of koopt;         

- links waarop u klikt;         

- gebruikte kenmerken;         

- hoe en wanneer u omgaat met onze diensten;         

- inhoud, afbeeldingen en advertenties die u selecteert;         

- hoe u bij de diensten bent aangekomen en waar u heen gaat als u vertrekt.         

Over het algemeen worden browsegegevens op websites verzameld met behulp van tools voor gegevensverzameling, zoals webbakens, cookiebestanden, ingesloten webkoppelingen en andere software. Hulpmiddelen voor gegevensverzameling zijn doorgaans kleine gegevensbestanden of software die naar uw browser worden gestuurd en worden opgeslagen op het primaire geheugen van uw browser. De meeste browsers en weergavesoftware kunnen zo zijn ingesteld dat ze u informeren wanneer er tools voor gegevensverzameling worden gebruikt of andere volgsoftware naar uw browseapparaat wordt gestuurd. Ze bieden u ook de mogelijkheid om dergelijke tools voor gegevensverzameling te weigeren. Houd er rekening mee dat het weigeren van het gebruik van tools voor gegevensverzameling u in sommige gevallen kan beletten om de weergave of functies van bepaalde gebieden en / of functies van onze services te gebruiken of een negatieve invloed heeft op de weergave of functies.

Tools voor gegevensverzameling kunnen de informatie in uw winkelwagentje opslaan en ons in staat stellen om uw gebruik van onze diensten te relateren aan andere informatie over u, inclusief persoonlijk identificeerbare informatie, zoals uiteengezet in paragraaf 12.4.1. We kunnen deze gegevens te verbeteren en om uw ervaring met onze diensten te personaliseren en / of te hanteren reso BE e problemen die u ervaren door middel van het gebruik van onze diensten.

12. . Vrijgeven van informatie

We zullen geen persoonlijk identificeerbare informatie aan derden bekendmaken zonder uw toestemming, behalve als volgt:

- we kunnen informatie die we verzamelen delen met onze externe dienstverleners. Als we uw informatie delen, zullen we verzoeken dat dergelijke derden uw informatie behandelen in overeenstemming met deze voorwaarden en uw persoonlijk identificeerbare informatie niet openbaar maken of gebruiken voor andere doeleinden dan het leveren van onze diensten aan u of ten behoeve van ons;         

- we kunnen informatie die we verzamelen, inclusief persoonlijk identificeerbare informatie, aan derden bekendmaken zoals vereist of toegestaan door de wet. We kunnen bijvoorbeeld informatie bekendmaken aan regelgevende instanties en wetshandhavingsinstanties op basis van een officieel verzoek;         

- we kunnen informatie die we verzamelen, inclusief persoonlijk identificeerbare informatie, bekendmaken aan bedrijven die ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) geheel of gedeeltelijk verwerven .         

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de bescherming van informatie die u aan andere websites verstrekt. U dient zich ervan bewust te zijn dat wanneer u vrijwillig persoonlijk identificeerbare informatie vrijgeeft via andere websites en / of applicaties, dergelijke informatie kan worden verzameld en gebruikt door anderen en dit kan resulteren in ongevraagde communicatie.

12. .1. Commerciële transactie

In het geval dat het management van ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) een beslissing neemt om zijn bedrijf te verkopen, te kopen, te fuseren of anderszins te reorganiseren, kan er een commerciële transactie ontstaan. Commerciële transactie kan Invo BE e de openbaarmaking van persoonsgegevens om ( i ) potentiële of daadwerkelijke kopers; (ii) joint venture-partners; of kan Invo BE e (iii) ontvangst van die gegevens van verkopers. Het is onze gewoonte om bij dit soort commerciële transacties passende bescherming te zoeken voor informatie.

12. . Gebruikersrechten

Volgens de wetgeving van de Republiek België en de relevante wetgeving van de Europese Unie heeft u de volgende rechten met betrekking tot gegevens die u met ons deelt:

- recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens;         

- recht om uw persoonsgegevens te corrigeren;         

- recht om uw persoonlijke gegevens te wissen;         

- recht om uw persoonsgegevensverwerking te beperken;         

- recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;         

- recht op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens.         

Als u ervoor kiest om uw recht (en) uit te oefenen of als u vragen heeft over de manier waarop wij met uw persoonlijke gegevens omgaan, neem dan contact met ons op via elk communicatiemiddel dat in deze Voorwaarden is vastgelegd. Houd er rekening mee dat elke verwerking van uw persoonlijke gegevens voorafgaand aan de intrekking rechtmatig blijft.

Als u vindt dat de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken niet in overeenstemming is met de wettelijke bepalingen, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

12. . Links en verwijzingen naar websites van derden

Andere websites, die via onze diensten toegankelijk zijn door middel van links, advertenties of anderszins, hebben hun eigen privacybeleid, procedures voor gegevensverzameling, gegevensgebruik en openbaarmakingspraktijken. Raadpleeg voor gebruik de algemene voorwaarden en het privacybeleid van websites van derden.

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor ( i ) privacypraktijken van derden ; (ii) beschikbaarheid of betrouwbaarheid van de diensten die zij mogelijk bieden; (iii) juistheid of volledigheid van hun inhoud.

12. . Communicatie

We kunnen met u communiceren over ( i ) uw transacties; (ii) uw accountadministratie; (iii) belangrijke wijzigingen in onze Algemene voorwaarden. Als u uw toestemming hebt gegeven, kan de communicatie ( i ) informatie over onze huidige projecten bevatten; (ii) speciale aanbiedingen; (iii) uitnodigingen voor evenementen; (iv) aanbiedingen voor diensten; (v) mogelijkheden voor het testen van producten; (vi) persberichten; (vii) aankondigingen betreffende de diensten die we leveren; (viii) wedstrijden en sweepstakes.

U hebt het recht om uw toestemming voor het ontvangen van berichten in te trekken door een van de volgende methoden te gebruiken:

- selecteer de link "uitschrijven", of volg de instructies om u af te melden die in dergelijke communicatie kunnen zijn opgenomen;         

- indien van toepassing, terug te keren naar de webpagina ('s) of dienst waar u oorspronkelijk uw voorkeuren heeft geregistreerd en de instructies te volgen om u uit te schrijven;         

stuur een e-mail naar info@dignite.eu met uw naam, achternaam, e-mailadres en referentie met betrekking tot communicatie die u niet langer wenst te ontvangen.           

Houd er rekening mee dat wanneer u zich uitschrijft voor het ontvangen van berichten, dit van invloed kan zijn op de services die u van ons hebt gekozen.

12. . Tijdsbestek voor het opslaan van informatie

Uw persoonlijke gegevens worden bewaard zolang dit nodig is voor de doeleinden uiteengezet in deze Voorwaarden. In het geval van een administratieve of gerechtelijke procedure, bewaren we uw persoonsgegevens tot de sluiting ervan. Mocht een rechtshandeling (en) ons verplichten om uw persoonlijke gegevens op te slaan, dan zullen wij ongetwijfeld de wettelijke voorschriften naleven.

13. COOKIESBELEID

13.1. Hoe we cookiebestanden gebruiken

Cookie is een klein bestand dat met uw toestemming in het primaire geheugen van uw browser wordt geplaatst. Zodra u akkoord gaat, wordt het bestand toegevoegd. Cookies helpen ons websiteverkeer te analyseren en stellen onze website, mobiele website en mobiele applicatie in staat om op u te reageren als op een individu. We stemmen de werking van onze website, mobiele website en mobiele applicatie af op uw behoeften, voorkeuren en antipathieën door tijdens de sessie informatie over uw voorkeuren te verzamelen en te onthouden. We gebruiken deze gegevens alleen voor statistische analyse en beveiligingsdoeleinden. De gegevens worden vervolgens uit het systeem verwijderd.

Cookiebestanden helpen ons om u een betere ervaring op onze website te bieden door middel van statistische monitoring. Cookie-bestanden geven ons op geen enkele manier toegang tot uw browseapparaat of tot enige persoonlijke informatie over u, behalve de gegevens die u met ons deelt tijdens de browsesessie op onze website.

U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. Houd er rekening mee dat uw webbrowser standaard cookies automatisch accepteert. U kunt uw browserinstellingen wijzigen om cookie-bestanden te weigeren. Het weigeren van cookiebestanden kan uw toegang tot het volledige voordeel van onze website beperken.

13.2. Cookie-bestanden van het eerste niveau

De onderstaande lijst geeft een overzicht van de cookie-bestanden van het eerste niveau die we met uw toestemming verzamelen tijdens uw sessie op onze website.

naam: SSR-caching

duur: sessie

doel: geeft de weergave van de website aan

naam: ForceFlashSite

duur: sessie

doel: bij het rechtstreeks bekijken van een mobiele website of onder m.domain.eu dwingt deze cookie de server om de niet-mobiele versie weer te geven en om te voorkomen dat naar de mobiele versie wordt doorverwezen

naam: smSession

duur: aanhoudend (van twee dagen tot twee weken)

doel: identificeert ingelogde websiteleden

naam: svSession

duur: persistent (tot twee jaar)

doel: identificeert unieke bezoekers en volgt bezoekerssessies op de website

naam: hs

duur: sessie

doel: beveiliging

naam: XSRF-TOKEN

duur: sessie

doel: beveiliging

naam: TS01a2536f

duur: sessie

doel: beveiliging

naam: TS01e85bed

duur: sessie

doel: beveiliging

13.3. Cookie-bestanden van het tweede niveau

De onderstaande lijst geeft cookies van het tweede niveau weer die we met uw toestemming verzamelen tijdens uw sessie op onze website.

naam: CART

doel: blijft verbonden met uw winkelwagen.

naam: CATEGORY_INFO

doel: slaat de categorie-informatie op de pagina op, waardoor pagina's sneller kunnen worden weergegeven.

naam: COMPARE

doel: items die u in de productvergelijkingslijst heeft.

naam: CURRENCY

doel: uw favoriete valuta.

naam: CUSTOMER

doel: versleutelde versie van uw klant-ID binnen onze webwinkel.

naam: CUSTOMER_AUTH

doel: geeft aan of u momenteel bent aangemeld bij het account op onze website.

naam: CUSTOMER_INFO

doel: versleutelde versie van de klantengroep waartoe u behoort.

naam: CUSTOMER_SEGMENT_IDS

doel: slaat de klantsegment-ID op.

naam: EXTERNAL_NO_CACHE

doel: vlag die aangeeft of caching is uitgeschakeld.

naam: FRONTEND

doel: uw sessie-ID op de server.

naam: GUEST-VIEW

doel: gasten kunnen hun bestellingen bewerken.

naam: LAST_CATEGORY

doel: de laatste categorie die u heeft bezocht.

naam: LAST_PRODUCT

doel: het meest recente product dat u heeft bekeken.

naam: NEWMESSAGE

doel: geeft aan of er een nieuw bericht is ontvangen.

naam: NO_CACHE

doel: geeft aan of het is toegestaan om cache te gebruiken.

naam: PERSISTENT_SHOPPING_CART

doel: link naar informatie over uw winkelwagentje en kijkgeschiedenis.

naam: POLL

doel: ID van alle opiniepeilingen waarover u onlangs heeft gestemd.

naam: POLLN

doel: informatie over opiniepeilingen waarover u heeft gestemd.

naam: RECENTLYCOMPARED

doel: items die u onlangs heeft vergeleken.

naam: STF

doel: informatie over producten die u naar vrienden heeft gemaild.

naam: STORE

doel: webwinkelweergave en taal die u heeft geselecteerd.

naam: USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

doel: geeft aan of u cookies mag gebruiken.

naam: VIEWED_PRODUCT_IDS

doel: producten die u onlangs heeft bekeken.

naam: WISHLIST

doel: gecodeerde lijst met producten die aan uw verlanglijst zijn toegevoegd.

naam: WISHLIST_CNT

doel: aantal items op uw wensenlijst.

naam: AMP_TOKEN

doel: bevat een token dat kan worden gebruikt om een Client-ID op te halen bij de AMP Client ID-service. Andere mogelijke waarden duiden op een opt-out, een inflight-verzoek of een fout bij het ophalen van een Client-ID van de AMP Client ID-service.

naam: Aankoop

doel: geeft aan wanneer u een aankoop op onze website voltooit.

naam: Lead

doel: geeft aan wanneer u zich aanmeldt voor een proef of anderszins wordt geïdentificeerd als een lead op onze website.

naam: registratie voltooien

doel: aangegeven wanneer u een aanmeldingsformulier op onze website invult, zoals een aanmeldingsformulier.

naam: betalingsgegevens toevoegen

doel: geeft aan wanneer u betalingsgegevens invoert tijdens het aankoopproces op onze website.

naam: Toevoegen aan winkelwagen

doel: geeft aan wanneer u een product toevoegt aan uw winkelwagen op onze website.

naam: Toevoegen aan verlanglijst

doel: geeft aan wanneer u een product toevoegt aan uw wensenlijst op onze website.

naam: begin met afrekenen

doel: geeft aan wanneer u het afrekenproces op onze website start.

naam: zoeken

doel: geeft aan wanneer u de zoekfunctie gebruikt om iets op onze website te zoeken.

naam: inhoud weergeven

doel: geeft aan wanneer u op een specifieke pagina op onze website terechtkomt.

naam: Contact

doel: geeft aan wanneer iemand contact opneemt met de entiteit.

naam: product aanpassen

doel: geeft aan wanneer u een specifieke versie van het product selecteert, zoals een bepaalde kleur.

naam: locatie zoeken

doel: geeft aan wanneer u zoekt naar onze fysieke locatie.

naam: enter_ts

doel: eerste bezoek aan onze website.

naam: visits_count

doel: aantal bezoeken aan onze website.

naam: pages_count

doel: aantal bekeken pagina's.

naam: verwijzen

doel: bron van toegang tot onze website.

naam: utm

doel: ID van de marketingcampagne van het bezoek.

naam: uitnodiging_tijd

doel: tijdstip van verschijnen van proactieve uitnodiging.

naam: land

doel: uw land.

naam: stad

doel: jouw stad.

naam: close_time

doel: tijd waarop de widget werd gesloten.

naam: cw_timer

doel: tijd waarop het terugbelverzoek is gestart.

naam: callback_ping_response

doel: cash of call back-end script antwoord.

naam: use_lp

purpose: vlag die long_pooling mogelijk maakt .

naam: mframe_protected

doel: indicatie of iframe verboden is.

naam: ab_test_group

doel: a / b testgroep vlag.

naam: omappvp

doel: bepaalt nieuwe en terugkerende bezoekers.

naam: omappvs

doel: bepaalt wanneer een nieuwe bezoeker een terugkerende bezoeker wordt.

naam: om-global-cookie / omGlobalSuccessCookie

doel: wordt gebruikt om te voorkomen dat toekomstige OptinMonster- campagnes op onze website worden weergegeven.

naam: om-interactie-cookie / omGlobalInteractionCookie

doel: wordt gebruikt om te bepalen of u interactie heeft gehad met een campagne op onze website.

naam: om- { id } / om- { campaignSlug }

doel: wordt gebruikt om te bepalen of u interactie heeft gehad met een campagne-ID van {id} / { campaignSlug } op onze website.

naam: om-success- {id} / omSuccess - { campaignSlug }

doel: wordt gebruikt om te bepalen of u zich met succes heeft aangemeld voor een campagne met de ID {id} / { campaignSlug } op onze website.

naam: om-success-cookie / omSuccessCookie

doel: wordt gebruikt om te bepalen of u zich met succes heeft aangemeld voor een campagne op onze website.

naam: om- {id} -closed / omSlideClosed - { campaignSlug }

doel: specifiek gebruikt met dia-in-campagnes {id} / { campaignSlug } om te bepalen of u ze heeft gesloten of niet.

naam: omCountdown - { campaignSlug } - { elementId }

doel: gebruikt voor aftellende elementen { elementId } in campagnes { campaignSlug } om te bepalen wanneer het moet worden voltooid.

naam: omSessionStart

doel: wordt gebruikt om uw huidige sessietijd op onze website te bepalen.

naam: omSessionPageviews

doel: wordt gebruikt om het aantal pagina's te bepalen dat wordt bekeken tijdens een browsesessie op onze website.

naam: ga

doel: gebruikt om gebruikers te onderscheiden.

naam: gid

doel: gebruikt om gebruikers te onderscheiden.

naam: _gat

doel: gebruikt om de verzoeksnelheid te vertragen. Als Google Analytics wordt ingezet via Google Tag Manager, krijgt deze cookie de naam _ dc_gtm _ <property-id>.

naam: gac _ <property-id>

doel: bevat campagnegerelateerde informatie voor de gebruiker. Als u uw Google Analytics- en Google Ads-accounts heeft gekoppeld, lezen de conversietags van Google Ads-websites deze cookie, tenzij u zich afmeldt.

naam: hjClosedSurveyInvites

doel: Hotjar-cookie. Deze cookie wordt ingesteld zodra u interactie heeft met een modale pop-up voor enquête-uitnodigingen. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat dezelfde uitnodiging niet opnieuw verschijnt als deze al is weergegeven.

naam: hjDonePolls

doel: Hotjar-cookie. Deze cookie wordt ingesteld zodra u een enquête voltooit met behulp van de widget voor feedbackvragen. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat dezelfde poll niet opnieuw verschijnt als deze al is ingevuld.

naam: hjMinimizedPolls

doel: Hotjar-cookie. Deze cookie wordt ingesteld zodra u een widget voor feedbackvragen minimaliseert. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de widget geminimaliseerd blijft wanneer u door onze website navigeert.

naam: hjDoneTestersWidgets

doel: Hotjar-cookie. Deze cookie wordt ingesteld zodra u informatie indient in de widget testers voor recruitgebruikers. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat hetzelfde formulier niet opnieuw verschijnt als het al is ingevuld.

naam: hjMinimizedTestersWidgets

doel: Hotjar-cookie. Deze cookie wordt ingesteld zodra u een testerswidget voor recruitgebruikers minimaliseert. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de widget geminimaliseerd blijft wanneer u door onze website navigeert.

naam: hjIncludedInSample

doel: Hotjar-cookie. Deze sessiecookie is ingesteld om Hotjar te laten weten of u bent opgenomen in het monster dat wordt gebruikt om trechters te genereren.

naam: hjShownFeedbackMessage

doel: deze cookie wordt geplaatst wanneer u inkomende feedback minimaliseert of voltooit. Inkomende feedback wordt onmiddellijk geminimaliseerd geladen als u naar een andere pagina navigeert waarop deze moet worden weergegeven.

naam: hjid

doel: Hotjar-cookie. Deze cookie wordt geplaatst wanneer u voor het eerst op een pagina met het Hotjar-script belandt. Het wordt gebruikt om de willekeurige gebruikers-ID, uniek voor de website in de browser, vast te houden. Dit zorgt ervoor dat gedrag bij volgende bezoeken aan dezelfde website wordt toegeschreven aan dezelfde gebruikers-ID.

14. TOEPASSELIJKE WETGEVING

Huidige termen verwijzen naar de wetgeving van de Europese Unie en de Republiek België .

De hierin uiteengezette bepalingen beperken geen enkele toepasselijke wettelijke rechten.

Richtlijn 1999/44 / EG van het Europees Parlement en de Raad van 25 mei 1999 betreffende bepaalde aspecten van de verkoop van en de garanties voor consumptiegoederen .

Richtlijn 2011/83 / EU van het Europees Parlement en de Raad van 25 oktober 2011 betreffende consumentenrechten, tot wijziging van Richtlijn 93/13 / EEG van de Raad en Richtlijn 1999/44 / EG van het Europees Parlement en de Raad en tot intrekking van Richtlijn 85 van de Raad / 577 / EEG en Richtlijn 97/7 / EG van het Europees Parlement en de Raad .

Richtlijn 2013/11 / EU van het Europees Parlement en de Raad van 21 mei 2013 betreffende alternatieve geschillenbeslechting voor consumentengeschillen en tot wijziging van Verordening (EG) nr. 2006/2004 en Richtlijn 2009/22 / EG.

Richtlijn 2000/31 / EG van het Europees Parlement en de Raad van 8 juni 2000 betreffende bepaalde juridische aspecten van de diensten van de informatiemaatschappij, met name de elektronische handel, in de interne markt ("richtlijn inzake elektronische handel") .

15. WIJZIGINGEN IN ALGEMENE VOORWAARDEN

We behouden ons het recht voor om de huidige Algemene Voorwaarden te wijzigen als gevolg van nieuwe wet- en regelgeving of andere redenen zonder voorafgaande kennisgeving aan u. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht na publicatie op onze website www. DIGNITE .eu en www.my DIGNITE .eu . De versie van de voorwaarden die van toepassing is op uw bestelling, is die op www. DIGNITE .eu en / of www.my DIGNITE .eu op het moment dat u uw bestelling plaatst.

Als een deel van deze voorwaarden door een rechtbank of regelgevende instantie wordt geweigerd of ongeldig wordt bevonden, blijven de andere voorwaarden van toepassing.

U dient regelmatig de publicatie van de meest recente en bijgewerkte voorwaarden te controleren voordat u verdere actie onderneemt op onze website. Gebruik onze website niet als u niet akkoord gaat met alle of een deel van de huidige voorwaarden.

TERMS AND CONDITIONS

Present Terms and Conditions apply to all contracts

concluded via www.DIGNITE.eu

as from 01.01.2020

1. GENERAL TERMS

The following Terms and Conditions, hereinafter “Terms”, apply to all orders placed and contracts concluded between the Customer, hereinafter referred to as “you” or “your”, and the Trader, hereinafter referred to as “we”, “us” or “our”, at the trader’s website, mobile website, or mobile application, hereinafter referred to as “www.DIGNITE.eu”, “www.myDIGNITE.eu”, “our webstore” or “our website”.

Trader is ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT)

Business register number: 0672506938

VAT number: BE0672506938

Registration date: 23/03/2017

Registered address: Londenstraat 17/401, Antwerpen BE-2000, Belgium

Telephone: +32487257027 (Belgium)

Email address: info@dignite.eu

Website: www.DIGNITE.eu

Customer is regarded as a natural person, aged 18 years or older, who is not under guardianship, and is not acting in capacity as company and/or legal entity, with a physical address in one of the countries that ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) provides deliveries to, placing order and concluding contract via www.DIGNITE.eu and/or www.myDIGNITE.eu for personal purpose only, which should in no way be connected to any trade, business and/or professional activity.

If you are not a “Customer”, please refrain from using any of services for purchasing products on www.DIGNITE.eu and/or www.myDIGNITE.eu. Trader shall be entitled to object to the processing of purchase order from person other than “Customer” and to any other purchase order which does not comply with the present Terms and Conditions.

Contracts with legal entities are to be governed by bilateral agreement between ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) and thereby the legal entity. All requests in the name and on behalf of legal entity are accepted by email info@dignite.eu. Please, specify the subject as “Retail request”.

Unauthorized resale and/or retail of any product created, manufactured and/or assembled by ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT), either by natural person or legal entity without written expressed consent and written permission of ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) is illegal and prohibited. Violation of the aforementioned requirements leads to responsibility by law and shall be the basis for filling a claim in court.

By using and/or placing an order via www.DIGNITE.eu and/or www.myDIGNITE.eu, Customer agrees to be bound by the Terms and Conditions set forth herein. Please make sure you have read carefully and understood clearly the Terms and Conditions before placing your order.

English and Belgiumn are the languages used for executing the contracts concluded via www.DIGNITE.eu and/or www.myDIGNITE.eu.

2. ORDERING PRODUCTS

2.1. Products

In our webstore on www.DIGNITE.eu and www.myDIGNITE.eu we offer decorative pre-owned (second-hand) vintage, antique and collectible goods, except those products listed in “WORKSHOP” category on our website. Products listed in “WORKSHOP” category on our website are brand-new items produced by ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) and marked with “DIGNITE” trademark.

The main characteristics of goods are shown in our webstore on each product page. Images displayed may not exactly correspond to the real products in terms of colours performance due to technical features set in Subsection 2.1.1.

2.1.1. Colours display

Due to facts that (i) colours displayed on your browsing device screen may vary to any extent whatsoever from natural performance; and (ii) photo shoot conditions affect the display of colours on the final image; the actual colours of the products may differ from the images presented in our webstore. We make all reasonable efforts to accurately display the attributes of our products and cannot be held responsible for any distortion of colours caused by imperfection of technical devices used.

2.1.2. Identifying labels, tags and seals

Subsection 2.1.2. only applies to brand-new items produced by ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) and marked with “DIGNITE” trademark. Every product listed in “WORKSHOP” category on our website includes “DIGNITE” trade mark label and identifying tag. Sensitive part(s) of product may be sealed with disposable holographic sticker with “DIGNITE” trade mark and serial number to preserve the abovementioned part(s) from unauthorized external interference and to prove the absence of your influence on the state of sensitive part(s) in case of return. Please, try the purchased product on without removing the seal, if applicable, from sensitive part(s).

Identifying labels, tags and seals are integral parts of product.

Jewellery part(s) of product are branded with “DIGNITE” trade mark.

2.2. Prices

All prices in our webstore are expressed in euros (EUR/€) including the statutory Value Added Tax (VAT) of 21%.

Prices are subject to change. We reserve the right to change the prices without prior notification. This right does not apply to orders already made and/or contracts already concluded before the price change. Check the final price of sale before sending the relevant order form.

Associated charges such as delivery costs, handling fees and other possible expenses whatsoever, are not included into the price displayed in our webstore.

VAT and delivery costs are calculated automatically and are displayed at check-out process of your order before you are forwarded to complete the payment by any of the provided methods specified in Article 4.

2.3. Ordering procedure

Ordering option is available online via our webstore at www.DIGNITE.eu.

Order can be placed only upon the availability of stock, unless it is a customized order. Stock availability is updated automatically and is listed in our webstore. We reserve the right to deduct any of goods from the stock without prior notification. This right does not apply to orders already made and/or contracts already concluded before the deduction.

We also reserve the right not to accept any order made by the customer, who is invoBEed into litigation with us, as well as the right to discontinue any order at any time, if there are legitimate reasons for this. Orders made to address to which we cannot ship, will be automatically cancelled. You will receive an email notification automatically.

To place an order for the purchase of one or more products in our webstore, you must fill out the online order form and complete the procedure. We shall start order execution when your order form is received, and order information is verified as correct.

We may not process the purchase if (i) there is not sufficient guarantee of soBEency; or (ii) the order is incomplete or incorrect; or (iii) any of the products is no longer available. In the above cases, we shall inform you by email that the contract has not been executed and that we have not carried out your purchase order specifying the reasons thereof.

If any of the products displayed in our webstore is no longer available at the time we have received your order form and payment, we will inform you by email of the unavailability of the ordered product(s). Should you choose to cancel the whole order, we will refund the total amount paid within 14 days. Should you choose to keep the order without unavailable item(s), we will recalculate the total amount, reissue the new order and refund you the price of unavailable item(s) without undue delay, but not later than 14 days from the day of your initial order.

By clicking on “CHECKOUT” button on our website you (i) unconditionally agree to accept with no restrictions and undertake to observe the provisions of present Terms, even through the links included; (ii) conclude the contract with us, governed by present Terms. Should you not agree with certain provisions of present Terms, please do not submit your order form for the purchase of products on our website.

After clicking on “CHECKOUT” button you will be redirected to third-party website to complete the definitive payment, unless you have chosen “payment via invoice” option described in Section 4.2. of present Terms. We cannot be held responsible for the use of your data by third parties processing the payment. Please familiarize carefully with their terms and conditions.

Your order is considered completed and, as a result, the contract is effective only after the full payment of the invoice, unless otherwise is agreed. Once your order is completed, you will receive an email confirmation automatically.

Please, note that once your order has been confirmed, there is no way to modify the details you have entered. The order form will be filed in our data base for the time required to process your order and as provided by law.

3. DELIVERY SERVICE

3.1. Obligations of the trader in the delivery of goods

We shall deliver the goods by transferring the physical possession or control of the goods to you or a third party other than the carrier and indicated by you, without undue delay, but not later than 30 days from the conclusion of the contract, unless otherwise is agreed. Delivery procedure handling will be started only at the moment when the full amount upon your order is paid completely, unless otherwise is agreed before placing the order.

Once the parcel is sent, we will provide you with the email confirmation with your expected delivery details and the tracking number, if applicable for the type of dispatch, used in the system of the carrier. We cannot be held responsible for tracking system dysfunction if any occurs.

The delivery may be carried out by national post services or other carrier. Domestic and international packages may require your signature confirmation.

Multiple items under a single order may not always ship together. If we are unable to deliver your order in full and have to make more than one delivery, there will be no additional charge for any subsequent deliveries within the order.

3.2. Delivery failure through the fault of trader

In case you have not received your order before the specified period has expired, we advise you first to contact the carrier. Use your parcel tracking number to identify your delivery. If after the above step you have not received any information about the cause of the delay in the delivery, please contact us directly either by phone + +32487257027 (Belgium) or by email info@dignite.eu.

Where we have failed to fulfil our obligation to deliver the goods at the time agreed upon with you or within the time limit set out in Section 3.1., but not in cases provided in Section 3.3., you shall call upon us to make the delivery within an additional period of time appropriate to the circumstances. If we fail to deliver the goods within that additional period of time, you shall be entitled to terminate the contract.

The above procedure shall not be applicable to orders where delivery within the agreed delivery period is essential taking into account all the circumstances attending the conclusion of the contract or where you inform us, prior to the conclusion of the contract, that delivery by or on a specified date is essential. In those cases, if we fail to deliver the goods at the time agreed upon with you or within the time limit set out Section 3.1., but not in cases provided in Section 3.3., you shall be entitled to terminate the contract immediately.

Upon the termination of the contract in cases set forth in Section 3.2., we shall without undue delay reimburse all sums paid under the contract within 7 days period. In addition to the termination of the contract, you may have recourse to other remedies provided for by national law.

3.3. Delivery failure through the fault of customer

If the shipment address that you specified while placing the order is incorrect, we are not responsible for the impossibility of delivery. You are in charge of parcel both return and resending costs. Delivery deadline of 30 days, unless the otherwise is agreed, will thus be calculated from the time of resending.

In case you are not able to pick up the parcel at the time it reaches the final destination, please make sure to contact the carrier to get further instructions regarding your circumstances. We cannot be held responsible for possible changes in further pick-up procedure.

3.4. Delivery address correction

Once you have received your order confirmation with specified shipment address, no modifications to the shipment address for any reason whatsoever will be accepted, unless otherwise is agreed with us before you place the order.

3.5. Passing the risk

In contracts where we dispatch the goods to you, the risk of loss of or of damage to the goods shall pass to you when you or a third party indicated by you and other than the carrier has acquired the physical possession of the goods. However, the risk shall pass you upon delivery to the carrier if the carrier was commissioned by you to carry the goods and that choice was not offered by us, without prejudice to your rights against the carrier.

3.6. International shipments outside the European Union

In case of international shipment outside the European Union, we will provide you with the international shipment tracking number within the order confirmation.

Customs fees and import duties, if applicable, may occur once the parcel reaches its destination. You are responsible for all import taxes, customs, tariffs, excises and other governmental fees associated with your merchandise. You, as the recipient of the parcel, are also in charge of handling formalities and paying the incurred costs.

Customs fees and import duties, if applicable, are generally paid directly to your national government or postal service at the time of delivery. We have no invoBEement in foreign customs policies and have no ability to predict possible customs fees and import duties for merchandise sent outside the European Union. We cannot be held responsible for abovementioned expenses.

Please, contact your national customs authority in order to familiarize with your national customs policy and excise duties.

4. PAYMENTS

Payment of each product price and relevant costs for shipping and delivery must be made by using one of the means indicated on the order form. Please, note that we do not accept gift cards and merchandise cards as forms of payment.

By clicking on “CHECKOUT” button on our website you (i) unconditionally agree to accept with no restrictions and undertake to observe the provisions of present Terms, even through the links included; (ii) conclude the contract with us, governed by present Terms. Should you not agree with certain provisions of present Terms, please do not submit your order form for the purchase of products on our website.

4.1. Online payment

For the online payment, you will automatically be redirected from our webstore to third-party website to complete the definitive payment. We cannot be held responsible for the use of your data by third parties. Please familiarize carefully with their terms and conditions.

Your bank card details will not be used by us except for performing the procedures relevant to your purchase or issuing refunds in the case of returns in compliance with the exercise of your return right or for reporting cases of fraud to the police.

If the currency of your bank account is other than Euro (EUR/€), we cannot be held responsible for the exchange rates applied by any third-party intermediary, invoBEed into the process of your payment.

For each fully paid order we issue the invoice which you will receive via email.

4.1.1. Credit card or debit card online payment

You can enter your payment details at the time you place your order using a valid credit or debit card. In our webstore we accept Visa and MasterCard cards. The price for the purchase of products and the corresponding costs for shipping and delivery, as indicated in the order form, will immediately be debited from your current account.

Once your order is completed, you will receive the relevant payment confirmation within the legally required invoice document by email.

4.1.2. PayPal online payment

You can log in to your PayPal account at the time you place your order using valid PayPal account credentials. The price for the purchase of products and the corresponding costs for shipping and delivery, as indicated in the order form, will immediately be debited from your current account.

Once your order is completed, you will receive the relevant payment confirmation within the legally required invoice document by email.

4.2. Manual (offline) payment (payment via invoice)

You may choose to pay your order manually (offline) via invoice sent to your email address. To launch this procedure, click “Manual Payment” button on Payment page in our webstore. After you complete your order online, we will send issued invoice regarding your present order to email address mentioned in your order form within 1 (one) working day. Issued invoice contains (i) information about your order, including total amount to be paid; (ii) our bank account credentials; (iii) payment deadline.

You have 3 (three) working days to pay the outstanding amount from the time you receive the issued invoice via email, unless otherwise is agreed. Once your payment is handled and the outstanding amount is credited to our bank account, we will send your order to the shipping address you mentioned in your order form, in accordance with Section 3.1. of present Terms. You will receive an email confirmation automatically.

Please, note that bank transactions within the European Union (SEPA) may take up to 4 (four) days to be handled. International bank transactions may take up to 8 (eight) days to be handled.

In case you fail to complete the payment before the payment deadline expires, your order will be automatically cancelled without any charges. You will receive an email notification automatically.

4.3. Assignment

We reserve the right to assign or pledge to third parties any claims for payment which have arisen in connection with you.

5. THE RIGHT OF WITHDRAWAL FROM THE CONTRACT

5.1. Time frame for the right of withdrawal

The contract is effective until the expiration of legal guarantee period. You have a period of 14 days to withdraw from the contract, without giving any reason, and without incurring any additional costs other than those provided for in Section 5.4. The 14 days period expires after 14 days from the day you receive goods as described in Subsection 5.1.1.

5.1.1. The countdown starts from the day:

 • you or a third party other than the carrier and indicated by you acquires physical possession of the goods;
 • in the case of multiple goods ordered by you in one order and delivered separately, the day on which you or a third party other than the carrier and indicated by you acquires physical possession of the last goods;
 • in the case of delivery of a good consisting of multiple lots or pieces, the day on which you or a third party other than the carrier and indicated by you acquires physical possession of the last lot or piece;
 • in the case of contracts for regular delivery of goods during defined period of time, the day on which you or a third party other than the carrier and indicated by you acquires physical possession of the first good.

Where the last day of 14 days period falls on public holiday, Saturday or Sunday, the period shall end with the expiry of the last hour of the following working day in your time zone. Your time zone is regarded as the time zone of geographical location of the address that you have specified as shipping address while placing your order.

5.2. Notice of withdrawal

Before the expiry of the withdrawal period, you must inform us of your decision to withdraw from the contract by making an unequivocal statement in writing, setting out your decision to withdraw from the contract. You shall have exercised your right of withdrawal within the 14 days period if the communication concerning the exercise of the right of withdrawal is received by us before that period has expired.

You can provide us with the notice by filling in and submitting one of the following:

a)  the online form available on our website in Customer Area;

b) the email message to info@dignite.eu, containing your (i) full name, (ii) order reference number, (iii) phone number, (iv) unequivocal statement setting out your decision to withdraw from the contract, (v) list of goods according to your order; (vi) description of your case (optional);

c) standard form issued by your local Consumer Rights Authority. In this case you will be responsible for proving that you exercised your withdrawal right in a proper, correct and timely manner. Please, send the abovementioned standard form by registered mail to the collection address of our legal representative: ART CONSULT, Hoveniersstraat 55, box 66, Antwerp 2018, Belgium.

The process of withdrawal from the contract starts immediately after the formal agreement upon this has been concluded between you and us. The exercise of the right of withdrawal shall terminate the obligations of the parties to perform the contract or to conclude the contract, in cases where an offer was made by you. The burden of proof of exercising the right of withdrawal shall be on you.

5.3. Obligations of the trader in the event of withdrawal

We shall reimburse all payments received from you, including, if applicable, the costs of delivery without undue delay and in any event not later than 14 days from the day on which we are informed of your decision to withdraw from the contract in the manner prescribed in Section 5.2. We shall carry out the reimbursement using the same means of payment as you used for the initial transaction.

We shall not be required to reimburse the supplementary costs, if you have expressly opted for a type of delivery other than the least expensive type of standard delivery offered by us.

5.4. Obligations of the customer in the event of withdrawal

You are responsible to send back the goods or to hand them over to our legal representative, unless we have offered to collect the goods ourseBEes, without undue delay and in any event not later than 14 days from the day on which you have communicated your decision to withdraw from the contract to us in the manner prescribed in Section 5.2. The procedure for the return of goods is set forth in Subsection 6.3.1.

The deadline shall be met if you send back the goods before the period of 14 days has expired. If you fail to send the goods back within 14 days period, your right of withdrawal will be regarded as expired.

If you exercise your right of withdrawal from the contract, any ancillary contracts shall be automatically terminated.

5.5. Exceptions from the right of withdrawal

The right of withdrawal is not granted for (i) goods made to your specifications, customized items or personalized products; (ii) gift cards; (iii) sealed goods which are not suitable for return due to health protection and/or hygiene reasons, if unsealed.

6. RETURN POLICY

6.1. Time frame for the decision to return the goods

You have 14 days period to make a decision to return any of goods back to us without giving any reason and without incurring any additional costs other than those provided for in Section 6.3.

The 14 days period countdown is described in Subsection 5.1.1. of present Terms.

6.2. Notice of return of goods decision

Before the expiry of time period, specified in Section 6.1., you must inform us of your decision to return any of goods by making an unequivocal statement in writing, setting out your decision to return any of goods. You shall have exercised your right of returning within the 14 days period if the communication concerning the exercise of the right of returning is received by us before that period has expired.

The process of returning any of goods starts immediately after the formal agreement upon this has been concluded between you and us.

You can provide us with the notice by filling in and submitting one of the following:

a)  the online form available on our website in Customer Area;

b) the email message to info@dignite.eu, containing your (i) full name, (ii) order reference number, (iii) phone number, (iv) unequivocal statement setting out your decision to return any of goods, (v) list of returning goods according to your order; (vi) description of your case (optional);

c) standard form issued by your local Consumer Rights Authority. In this case you will be responsible for proving that you exercised your return right in a proper, correct and timely manner. Please, send the abovementioned standard form by registered mail to the collection address of our legal representative: ART CONSULT, Hoveniersstraat 55, box 66, Antwerp 2018, Belgium.

6.3. Obligations of the customer in the event of return of goods

You are responsible to send back the goods or to hand them over to our legal representative, unless we have offered to collect the goods, without undue delay and in any event not later than 14 days from the day on which you have communicated your decision to return any of products back to us in the manner prescribed in Section 6.2.

The deadline shall be met if you send back the goods before the period of 14 days has expired. If you fail to send the goods back within 14 days period, your right of returning will be regarded as expired.

6.3.1. Return of goods

In addition to the item(s) that you return, we require to provide (i) its original packaging, (ii) if apply, all identifying labels, tags and seals that are listed in Subsection 2.1.2., (iii) the receipt or the proof of purchase. The returned goods must meet the requirements for state, conditions and appearance listed in Section 6.4.

You are responsible for paying on your own the return shipping fees. The return shipping fees are non-refundable, unless you have received faulty item(s) as set forth in Article 8.

You are also responsible for any loss of or damage to the returning parcel during transit before it reaches our legal representative.

We advise you to consider using a trackable shipping service and purchasing shipping insurance for the returning parcel to have the proof that our legal representative has received it in appropriate conditions and without loss. Please, carefully package the item(s) you are returning.

Make sure to include contact information with the return and if possible, please provide us with a tracking number and a brief description of your case.

Once your return package is prepared, mail it back to the collection address of our legal representative: ART CONSULT, Hoveniersstraat 55, box 66, Antwerp 2018, Belgium.

We will send you the relevant email notification, confirming that your return has been received by our legal representative.

Please, note that customs fees and import duties, described in Section 3.6., if any paid for the delivery of your purchase, shall not be refunded.

We have the right not to accept item(s) returned without compliance with the requirements specified in Section 6.4., unless you have received faulty item(s) as set forth in Article 8. In case of non-acceptance, you may reobtain the returned item(s) in the state in which they were returned to us and at your own expenses within 14 days of the email confirmation indicating the non-acceptance of the returned item(s). If not, we may retain the returned item(s) in addition to the amount already paid for their purchase and acquisition.

6.4. Requirements for state, conditions and appearance of the returned goods

Every returned item is subject to mandatory examination and expertise by authorized third-party organizations. The result of examination and expertise may become the basis for further pre-trial proceedings in case of non-compliance of returned item(s) to the requirements set forth in this Section.

Besides the compliance with the terms and procedures described in Section 6.3., the return right shall be deemed correctly exercised once all of the following conditions have been fully met:

a) all commodity components must be present;

b) the item(s) must not be used*, worn*, soiled, washed, altered from the original status;

c) the identifying labels, tags and seals, set forth in Subsection 2.1.2., must still be attached to the item(s), as they are an integral part of item(s);

d) the item(s) must be returned in sealable conditions and in its/their original packaging;

e) the item(s) must not be damaged, ruined.

* You shall only be liable for any diminished value of the goods resulting from the handling of the goods other than what is necessary to establish the nature, characteristics and/or functioning of the goods.

6.5. Obligations of the trader in the event of return of goods

We shall reimburse all payments received from you, including, if applicable, the costs of delivery without undue delay and in any event not later than 14 days from the day on which we are informed of your decision to return any of goods in the manner prescribed in Section 6.2. We shall carry out the reimbursement using the same means of payment as you used for the initial transaction.

We shall not be required to reimburse the supplementary costs, if you have expressly opted for a type of delivery other than the least expensive type of standard delivery offered by us.

In case of returning one or more, but not all, items received within the multiple items order, the delivery costs are non-refundable.

6.6. Exceptions from the right of return of goods

The right of return of goods is not granted for (i) goods made to your specifications, customized items or personalized products; (ii) gift cards; (iii) sealed goods which are not suitable for return due to health protection and/or hygiene reasons, if unsealed.

7. REFUND POLICY

7.1. Terms and procedure of refund

Refund is issued using the same method of payment as in the initial order and only on the name of the customer who made the payment. The refund procedure starts within 14 days in accordance with Section 6.5. of present Terms.

We operate our webstore in euros (EUR/€) and are therefore not responsible for currency fluctuations that occur when issuing refunds to a credit or debit card denominated in a currency other than euros (EUR/€). We will not refund any bank charges incurring, as we have no invoBEement in third-party bank policies and have no ability to predict possible charges and commissions.

7.2. Full refund

Full refund is guaranteed for any returned item(s) that meet the requirements set forth in Section 6.4. of present Terms.

7.3. Partial refund

Partial refund will be proceeded in case of any diminished value of the returned item(s) (i) resulting from your handling of the goods other than what is necessary to establish the nature, characteristics and/or functioning of the goods; (ii) deriving from your failure to comply with the requirements indicated in Section 6.4.; (iii) detected and confirmed by mandatory examination and expertise by authorized third-party organizations. The diminished value of the item(s) will be deducted from the total refund amount for the specified item(s).

7.4. Non-refundable goods

The refund option is not granted for (i) goods made to your specifications, customized items or personalized products; (ii) gift cards; (iii) sealed goods which are not suitable for return due to health protection and/or hygiene reasons, if unsealed.

7.5. Terms of refund crediting to account balance

We shall proceed the refund in accordance with Section 6.5. of present Terms. The time period for crediting the refund amount paid for purchasing the returned item(s) back to your account depends on the policy of your account bank and the form of payment you used.

7.6. Delayed or missing refunds

In case you have not received a refund before the refund period has expired, we advise you first to check your bank account and to contact your bank account company, if any, as it may take some time before your refund is officially posted. If the cause of the delay still remains unclear, we advise you to contact your bank. There is often some processing time before a refund is credited to your account.

If after the above steps you have not received any information about the cause of the delay, please contact us directly either by phone +37124249988 (Belgium) or +32487257027 (Belgium) or by email info@dignite.eu.

We cannot be held responsible for terms and procedures established by your bank-emitter and/or intermediaries between you and bank-emitter, if any.

8. LEGAL GUARANTEE

According to the legislation of the Republic of Belgium and the relevant legislation of the European Union, in the event of non-conformity of goods, you are entitled to submit a claim to us. If you purchased a faulty product from our webstore, we abide by all statutory guarantee regulations of the Republic of Belgium and relevant regulations of the European Union.

8.1. Guarantor

ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) is the guarantor of legal guarantee.

8.2. Faulty goods/products

A product is regarded as faulty if it does not comply with the given description or if it cannot be used for declared purposes or the specific purposes requested by you before concluding the contract.

8.3. Natural ware of pre-owned (second-hand) vintage, antique and collectible goods

In our webstore on www.DIGNITE.eu and www.myDIGNITE.eu we offer decorative pre-owned (second-hand) vintage, antique and collectible goods for decorative purpose only, except those products listed in “WORKSHOP” category on our website. Pre-owned (second-hand) vintage, antique and collectible goods may have (i) evidences of natural ware resulting from previous use; (ii) minor scratches, scuffs, damages resulting from previous handling; (iii) missing parts, missing already at the moment of purchase by ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) from third party seller. Natural ware features of goods are listed in our webstore on each product page.

8.4. Time frame

Legal guarantee period lasts for 24 months from the time you received the goods in accordance with Subsection 5.1.1. The legal deadline to signal the existence of any lack of conformity of goods within the contract concluded and to claim the legal guarantee is 2 months from the day of discovery. In case you claim the legal guarantee after the first 6 months from the day you received the goods in accordance with Subsection 5.1.1., you must prove the fact of lack of conformity existence.

8.5. Terms and procedure

You can claim the legal guarantee by filling in and submitting one of the following:

a)  the online form available on our website in Customer Area;

b) the email message to info@dignite.eu, containing your (i) full name, (ii) order reference number, (iii) phone number, (iv) unequivocal statement setting out your decision to claim the legal guarantee, (v) list of returning goods according to your order; (vi) description of your case (optional);

c) standard form issued by your local Consumer Rights Authority. In this case you will be responsible for proving that you claimed the legal guarantee in a proper, correct and timely manner. Please, send the abovementioned standard form by registered mail to the collection address of our legal representative: ART CONSULT, Hoveniersstraat 55, box 66, Antwerp 2018, Belgium.

8.6. Consumer rights within legal guarantee provisions

In case of lack of conformity, as a remedy you are entitled to either (i) request product price appropriate reduction; or (ii) return item(s) and terminate the contract with subsequent total refund of amount paid for item(s) deemed faulty.

Remedy providing period is 30 days from the day you signal the existence of any lack of conformity of goods within the contract concluded in accordance with Section 8.4. of present Terms. Remedies under the legal guarantee are provided free of charge.

8.7. Obligations of trader

In case of lack of conformity, upon your request for product price appropriate reduction, we will reduce initial price of purchased item(s) deemed faulty and refund the amount of reduction. The reduction amount is subject to calculate upon the results of mandatory examination and expertise by authorized third-party organizations.

In case of lack of conformity, upon your request to terminate the contract with subsequent total refund of amount paid for item(s) deemed faulty, we will refund the full amount paid in accordance with Section 7.2. of present Terms.

Reduction amount refund and full amount refund procedures are handled in accordance with Article 7 of present Terms.

Please, note that every decorative pre-owned (second-hand) vintage, antique and collectible object, except those products listed in “WORKSHOP” category on our website, displayed in our webstore is in a single copy. it cannot be replaced in accordance with its nature.

8.8. Subjects to legal guarantee

Colours display distortion, set in Subsection 2.1.1., is not subject to legal guarantee.

Natural ware of pre-owned (second-hand) vintage, antique and collectible goods, set in Section 8.3., is not subject to legal guarantee.

8.9. Disputes

According to the legislation of the Republic of Belgium and the relevant legislation of the European Union, in the event of disputes you have the option of contacting a local Alternative Dispute Resolution (ADR) entity, described in Article 10, regarding a dispute which you have been unable to settle directly with us. Parties at any time can provide expert opinions or other proofs, however there is no specific. There is no third-party testing body. You can request an independent expert opinion by selecting an expert from the Consumer Rights Protection Centre database.

9. COMMERCIAL WARRANTY

 

Commercial warranty, if applied, has no influence on your rights under the legal guarantee provisions described in Article 8. of present Terms. Should any of the goods be covered by the commercial warranty, this information will be indicated on product page in our webstore.

 

10. ALTERNATIVE DISPUTE RESOLUTION

 

Alternative Dispute Resolution (ADR) is a dispute resolution procedure for the out-of-court resolution of domestic and cross-border disputes concerning contractual obligations stemming from sales contracts or service contracts between a trader established in the European Union and a consumer resident in the European Union through the intervention of an ADR entity which proposes or imposes a solution or brings the parties together with the aim of facilitating an amicable solution. ADR entities are out-of-court, non-judicial neutral parties which we will make use of to settle disputes, if you decide for an ADR settlement.

If you want to submit a complaint, please contact your national ADR entity, that is included in the national lists of ADR entities which comply with the binding quality requirements established by the ADR Directive. This entity will also be able to provide answers to any questions you may have about its process.

Please, check www.ec.europa.eu/consumers/odr/ to determine your national ADR entity.

Note that the European Commission provides a platform for alternative extra-judicial resolution of disputes, available on the website www.ec.europa.eu/odr.

11. DISCLAIMERS

11.1. General liability

Nothing in these Terms shall exclude or limit our liability with regard to any matter for which it would be unlawful for us to limit or exclude our liability. If we breach these Terms, we shall only be liable for losses which are a reasonably foreseeable consequence of such breach.

We are not responsible for (i) indirect losses which are a side effect of the main loss or damage, which includes but is not limited to loss of profits or loss of opportunity; or (ii) for failure to deliver the goods or to meet any of our other obligations under these Terms where such failure is due to an event that is beyond our reasonable control, which includes but is not limited to fire, flood, storm, riot, civil disturbance, war, nuclear accident and terrorist activity.

Our maximum liability to you for any loss or damage arising in connection with your order via our webstore shall be limited to the total price of your order.

11.2. Disclaimer on contents

We do not guarantee that the contents of our website are appropriate or lawful in other countries outside the European Union. In the event that such contents are deemed to be unlawful or illegal in some of these countries, please do not access our website and, where you nonetheless choose to access it, we hereby inform you that your use of the services provided by www.DIGNITE.eu and/or www.myDIGNITE.eu shall be your exclusive and personal responsibility.

We shall not be considered liable for any use of our website and its contents made by you that is not compliant with the laws and regulations in force. In particular, you will be liable for communicating information or data which is not correct, false or concerning third parties (in the event such third parties have not given their consent) as well as for any improper use of such data or information.

11.3. Internet connection

We cannot guarantee and cannot be held responsible for possible difficulties, errors or any other problems related to the internet connection that you may face while browsing our website and/or the third-party website, that is handling your order payment, caused by defective or slow internet connection or incompatibility of browser you use or temporary technical issues with servers or networks invoBEed into process. Regular content updating may not allow our website to operate without any suspensions, discontinuity or interruptions.

11.4. External links

Our website may contain links to other websites which are in no way connected to www.DIGNITE.eu and/or www.myDIGNITE.eu. We do not control or monitor such third-party websites or their contents. We shall under no circumstances be held liable for the contents of such websites and/or for the rules adopted by them in respect of, but not limited to, your privacy and the processing of your personal data when you are visiting those websites. Please, pay attention when you access those websites through the links provided on www.DIGNITE.eu and/or www.myDIGNITE.eu and carefully familiarize their terms and conditions of use and their privacy policies.

Present Terms do not apply to the websites of third parties. When providing links, banners or other hypertext links to other websites, we do not recommend you to access those websites and we do not provide any guarantees to their web content, supply of services or sale of products.

12. PRIVACY POLICY

We have developed our Privacy Policy in order to demonstrate our commitment to protecting your personal data and to describe the way it is being handled. The following discloses our data processing practices relating to operations within our website, mobile website and/or mobile application.

We process the personal information you provide us with in accordance with the Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC on General Data Protection Regulation.

Should you have any questions, regarding the way we handle your personal data, please, contact us by any means of communication, set in present Terms.

12.1. Information safety

While browsing certain areas of our website that require you to enter sensitive information, a padlock icon will appear in the address bar of your browser, indicating that the page is secure. We use the Secure Sockets Layer (SSL) and Private Communications Technology (PCT) security standards, supported by the majority of browsers. SSL encodes your personal information by encrypting your name, address, phone number, identification number, password, credit card number to prevent unauthorized use.

We make all reasonable efforts to safeguard the personally identifiable information we collect by providing encryption technologies and using other reasonable precautions to protect confidential information and to provide suitable security.

We cannot be held responsible for (i) the security of information transmitted through the Internet; (ii) transmissions delays, interruptions, interceptions or errors; (iii) data theft or misuse.

12.2. Our services

Through our website, mobile website and/or mobile application you may use services and view information and content, that are owned, licensed and provided by us and/or by any subsidiary or affiliate. Our services may also include information provided by third parties and distributed by virtue of a license, grant or other forms of agreement with us.

You may use part of our services without providing any personal data or individually identifiable information. You may also set the security settings on your browser to prevent certain tracking and logging features. Please, note that this action may cause our services to be less functional.

In case you choose to (i) register on our website; (ii) make purchases through our website; (iii) read articles and view information; (iv) receive emails from us; (v) receive invitations to attend events; (vi) participate in discussions; (vii) preview new services; (viii) participate in special promotions; it is required to give us personally identifiable information about yourself.

If you register to use our services or if you conduct transaction(s) through our website, mobile website and/or mobile application, we will collect information about the transaction(s) you engage in and your other activities. We require this data to (i) register and authenticate you; (ii) process your entries and payments; (iii) send purchased items to your address.

Submission of your personal data to us is voluntary. Please, note that if you do not submit the required data, we are not able to meet the goals set out in present Terms.

12.3. Types of information we collect

We may collect (i) personally identifiable information that you voluntary provide us with and (ii) website browsing data.

12.3.1. Personally identifiable information

Personally identifiable information includes your name(s), family name (surname), email address, telephone number, date of birth, shipping and billing addresses, persistent identifier(s) held associated with personally identifiable information in cookie files, as well as other information, that you may provide voluntarily. The abovementioned data may be used for the following purposes:

 • to respond to your requests for information;
 • to provide you with the services you have requested through our website, including online order processing and shipment handling;
 • to meet the requirements set out in regulatory laws;
 • to protect our lawful interests, including prevention of illegal activities;
 • to analyse and improve our activity;
 • to soBEe disputes and complaints;
 • to maintain your online account;
 • to select and customize your special offers;
 • to organize and to implement contests and promotions;
 • to send to your email address and/or your telephone number (in a form of SMS) information on our new product releases, services, offers, events and other activities, only if you have subscribed to receiving our newsletters.

In order to protect your privacy and security, we take necessary measures to verify your identity, such as requiring your user ID and password, before granting access to your data. We make all reasonable efforts to protect your personal information and privacy. Please, note that any information you disclose online, you disclose it at your own risks.

12.3.2. Website browsing data

Website browsing data, in no association with user privacy data, represents information about the way our website is used. We handle anonymous data regarding user online behaviour for better understanding of service use experience through our website. We may handle aggregated anonymous online traffic behaviour along with information from third parties to track usage trends and thereby to improve our services. Website browsing data may include:

 • date and time you access our website, mobile website and/or mobile application;
 • your internet service provider, mobile carrier or data services provider;
 • your Internet Protocol (IP) address;
 • pages you visit;
 • products you view and/or purchase;
 • links you click on;
 • features used;
 • how and when you interact with our services;
 • content, images and advertisements you select;
 • how you arrived at the Services and where you go when you leave.

Generally, website browsing data is collected using data collection tools such as web beacons, cookie files, embedded web links and other software. Data collection tools are typically small data files or software that are sent to your browser and stored on your browsing device’s prime memory. Most browsers and display software may be set to inform you when data collection tools are being used or other tracking software is being sent to your browsing device. They also provide you with the option of refusing such data collection tools. Please, note that refusing to allow the use of data collection tools may, in some cases, preclude you from using or negatively impact the display or functions of certain areas and/or features of our services.

Data collection tools may store the information in your shopping cart and allow us to relate your use of our services to other information about you, including personally identifiable information, set forth in Subsection 12.4.1. We may handle this data to improve and to personalize your experience with our services and/or to resoBEe problems you experience through your use of our services.

12.4. Disclosure of information

We will not disclose any personally identifiable information to third parties without your consent, except as follows:

 • we may share information we collect with our third-party service providers. If we share your information, we will request that such third parties treat your information in accordance with present Terms and refrain from disclosing or using your personally identifiable information for purposes other than for the provision of our services to you or for our benefit;
 • we may disclose information we collect, including personally identifiable information, to third parties as required or permitted by law. For example, we may disclose information to regulators and law enforcement authorities pursuant to an official request;
 • we may disclose information we collect, including personally identifiable information, to companies that may acquire part or all of ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT).

We cannot be held responsible for the protection of information you provide to other websites. You should be aware that when you voluntarily disclose personally identifiable information through other websites and/or applications, such information can be collected and used by others and it may result in unsolicited communications.

12.4.1. Commercial transaction

In case ARTJOMS ANTIPOVS (ART.CONSULT) management makes a decision to sell, to buy, to merge or otherwise to reorganise its business, commercial transaction may arise. Commercial transaction may invoBEe the disclosure of personally identifiable information to (i) prospective or actual purchasers; (ii) joint venture partners; or it may invoBEe (iii) the receipt of such information from sellers. It is our practice to seek appropriate protection for information in these types of commercial transactions.

12.5. User rights

According to the legislation of the Republic of Belgium and the relevant legislation of the European Union, you have the following rights, regarding data you share with us:

 • right to access your personal data;
 • right to correct your personal data;
 • right to erase your personal data;
 • right to restrict your personal data processing;
 • right to object against your personal data processing;
 • right of your personal data portability.

Should you choose to exercise your right(s) or should you have any questions, regarding the way we handle your personal data, please, contact us by any means of communication, set in present Terms. Please, note that any processing of your personal data prior to withdrawal remains lawful.

If you consider the way we process your personal data does not comply with legal provisions, you have the right to turn in a complaint with a supervising authority.

12.6. Links and referrals to third-party websites

Other websites, accessible through our services by means of links, advertisements or otherwise, have their own privacy policies, data collection procedures, data use and disclosure practices. Please, consult third-party websites terms and conditions and privacy policies prior to use.

We cannot be held responsible for third parties (i) privacy practices; (ii) availability or reliability of the services they may provide; (iii) accuracy or completeness of their content.

12.7. Communications

We may communicate with you regarding (i) your transactions; (ii) your account administration; (iii) important changes in our Terms and Conditions. In case you have given your consent, communication may include (i) information about our current projects; (ii) special offers; (iii) invitations to events; (iv) offers for services; (v) product testing opportunities; (vi) press releases; (vii) announcements concerning the services we provide; (viii) contests and sweepstakes.

You have the right to withdraw your consent to receive communications by using one of the following methods:

 • select the “unsubscribe” link, or follow the instructions to unsubscribe that may be included in such communication;
 • if applicable, return to the website page(s) or service where you originally registered your preferences and follow the instructions to unsubscribe;
 • email us at info@dignite.eu providing your name, surname, email address, and reference regarding communications you no longer wish to receive.

Please, note that when you unsubscribe from receiving communications, it may affect the services you have chosen to receive from us.

12.8. Time frame for information storing

Your personal data shall be stored as long as it is necessary for the purposes set out in present Terms. In case of any administrative or legal proceedings, we shall store your personal data until their closure. Should any legal act(s) impose an obligation for us to store your personal data, we shall at no doubt comply with legal regulations.

13. COOKIES POLICY

13.1. How we use cookie files

Cookie is a small file that is to be placed in your browsing device’s prime memory upon your permission. Once you agree, the file is added. Cookies helps to analyse our website traffic and allows our website, mobile website and mobile application to respond to you as to an individual. We tailor operations on our website, mobile website and mobile application to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences during the session. We use this data for statistical analysis and security purpose only. Data is then removed from the system.

Cookie files help us to provide you with better experience on our website through statistical monitoring. Cookie files in no way give us access to your browsing device or to any personal information about you, other than the data you allow to share with us during browsing session on our website.

You can choose to accept or to decline cookies. Please, note that your web browser may automatically accept cookies by default setting. You can modify your browser settings in order to decline cookie files. Cookie files declining may limit your access to the full advantage of our website.

13.2. First level cookie files

The list below indicates first level cookie files that we collect upon your permission during your session on our website.

name: SSR-caching

duration: session

purpose: indicates website rendering

name: ForceFlashSite

duration: session

purpose: when viewing mobile website directly or under m.domain.eu this cookie forces the server to display the non-mobile version and to avoid redirecting to the mobile version

name: smSession

duration: persistent (from two days up to two weeks)

purpose: identifies logged in website members

name: svSession

duration: persistent (up to two years)

purpose: identifies unique visitors and tracks visitor’s sessions on website

name: hs

duration: session

purpose: security

name: XSRF-TOKEN

duration: session

purpose: security

name: TS01a2536f

duration: session

purpose: security

name: TS01e85bed

duration: session

purpose: security

13.3. Second level cookie files

The list below indicates second level cookie files that we collect upon your permission during your session on our website.

name: CART

purpose: keeps association with your shopping cart.

name: CATEGORY_INFO

purpose: stores the category information on the page, that allows to display pages more quickly.

name: COMPARE

purpose: items that you have in products comparison list.

name: CURRENCY

purpose: your preferred currency.

name: CUSTOMER

purpose: encrypted version of your customer ID within our webstore.

name: CUSTOMER_AUTH

purpose: indicates whether you are currently logged in to the account on our website.

name: CUSTOMER_INFO

purpose: encrypted version of the customer group you belong to.

name: CUSTOMER_SEGMENT_IDS

purpose: stores the customer segment ID.

name: EXTERNAL_NO_CACHE

purpose: flag indicating whether caching is disabled.

name: FRONTEND

purpose: your session ID on the server.

name: GUEST-VIEW

purpose: allows guests to edit their orders.

name: LAST_CATEGORY

purpose: the last category you have visited.

name: LAST_PRODUCT

purpose: the most recent product you have viewed.

name: NEWMESSAGE

purpose: indicates whether a new message has been received.

name: NO_CACHE

purpose: indicates whether it is allowed to use cache.

name: PERSISTENT_SHOPPING_CART

purpose: link to information about your cart and viewing history.

name: POLL

purpose: ID of any polls you have recently voted on.

name: POLLN

purpose: information about polls you have voted on.

name: RECENTLYCOMPARED

purpose: items that you have recently compared.

name: STF

purpose: information on products you have emailed to friends.

name: STORE

purpose: webstore view and language you have selected.

name: USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

purpose: indicates whether you allowed to use cookies.

name: VIEWED_PRODUCT_IDS

purpose: products that you have recently viewed.

name: WISHLIST

purpose: encrypted list of products added to your wish list.

name: WISHLIST_CNT

purpose: number of items in your wish list.

name: AMP_TOKEN

purpose: contains a token that can be used to retrieve a Client ID from AMP Client ID service. Other possible values indicate opt out, inflight request or an error retrieving a Client ID from AMP Client ID service.

name: Purchase

purpose: indicates when you complete a purchase on our website.

name: Lead

purpose: indicates when you sign up for a trial or otherwise you are identified as a lead on our website.

name: Complete registration

purpose: indicated when you complete a registration form on our website, such as a subscription form.

name: Add payment info

purpose: indicates when you enter payment information in the purchase process on our website.

name: Add to cart

purpose: indicates when you add a product to your shopping cart on our website.

name: Add to wish list

purpose: indicates when you add a product to your wish list on our website.

name: Initiate checkout

purpose: indicates when you start the checkout process on our website.

name: Search

purpose: indicates when you use the search function to look for something on our website.

name: View content

purpose: indicates when you land on a specific page on our website.

name: Contact

purpose: indicates when someone contacts the entity.

name: Customize product

purpose: indicates when you select a specific version of product, such as certain colour.

name: Find location

purpose: indicates when you searche for our physical location.

name: enter_ts

purpose: first visit to our website.

name: visits_count

purpose: number of visits to our website.

name: pages_count

purpose: number of pages viewed.

name: refer

purpose: source of entry to our website.

name: utm

purpose: ID of the marketing campaign of the visit.

name: invitation_time

purpose: time of appearance of proactive invitation.

name: country

purpose: your country.

name: city

purpose: your city.

name: close_time

purpose: time the widget was closed.

name: cw_timer

purpose: time the call back request was initiated.

name: callback_ping_response

purpose: cash of call back backend script response.

name: use_lp

purpose: flag that enables long_pooling.

name: mframe_protected

purpose: indication if iframe is forbidden.

name: ab_test_group

purpose: a/b testing group flag.

name: _omappvp

purpose: determinates new and returning visitors.

name: _omappvs

purpose: determinates when a new visitor becomes a returning visitor.

name: om-global-cookie / omGlobalSuccessCookie

purpose: used to prevent any future OptinMonster campaigns from showing on our website.

name: om-interaction-cookie / omGlobalInteractionCookie

purpose: used to determine if you have interacted with any campaign on our website.

name: om-{id} / om-{campaignSlug}

purpose: used to determine if you have interacted with a campaign ID of {id} / {campaignSlug} on our website.

name: om-success-{id} / omSuccess-{campaignSlug}

purpose: used to determine if you have successfully opted in to a campaign with the ID of {id} / {campaignSlug} on our website.

name: om-success-cookie / omSuccessCookie

purpose: used to determine if you have successfully opted in to any campaign on our website.

name: om-{id}-closed / omSlideClosed-{campaignSlug}

purpose: used specifically with slide-in campaigns {id} / {campaignSlug} to determine if you have closed them or not.

name: omCountdown-{campaignSlug}-{elementId}

purpose: used for countdown elements {elementId} in campaigns {campaignSlug} to determine when it should be completed.

name: omSessionStart

purpose: used to determine your current session time on our website.

name: omSessionPageviews

purpose: used to determine the number of pages seen during browsing session on our website.

name: _ga

purpose: used to distinguish users.

name: _gid

purpose: used to distinguish users.

name: _gat

purpose: used to throttle request rate. If Google Analytics is deployed via Google Tag Manager, this cookie will be named _dc_gtm_<property-id>.

name: _gac_<property-id>

purpose: contains campaign related information for the user. If you have linked your Google Analytics and Google Ads accounts, Google Ads website conversion tags will read this cookie unless you opt out.

name: _hjClosedSurveyInvites

purpose: Hotjar cookie. This cookie is set once you interact with a survey invitation modal popup. It is used to ensure that the same invite does not reappear if it has already been shown.

name: _hjDonePolls

purpose: Hotjar cookie. This cookie is set once you complete a poll using the feedback poll widget. It is used to ensure that the same poll does not reappear if it has already been filled in.

name: _hjMinimizedPolls

purpose: Hotjar cookie. This cookie is set once you minimize a feedback poll widget. It is used to ensure that the widget stays minimized when you navigate through our website.

name: _hjDoneTestersWidgets

purpose: Hotjar cookie. This cookie is set once you submit information in the recruit user testers widget. It is used to ensure that the same form does not reappear if it has already been filled in.

name: _hjMinimizedTestersWidgets

purpose: Hotjar cookie. This cookie is set once you minimize a recruit user testers widget. It is used to ensure that the widget stays minimized when you navigate through our website.

name: _hjIncludedInSample

purpose: Hotjar cookie. This session cookie is set to let Hotjar know whether you are included in the sample which is used to generate funnels.

name: _hjShownFeedbackMessage

purpose: This cookie is set when you minimize or complete incoming feedback. Incoming feedback will be loaded as minimized immediately if you navigate to another page where it is set to be shown.

name: _hjid

purpose: Hotjar cookie. This cookie is set when you first land on a page with the Hotjar script. It is used to persist the random user ID, unique to the website on the browser. This ensures that behaviour in subsequent visits to the same website will be attributed to the same user ID.

14. GOVERING LAWS

Present Terms refer to the legislation of the European Union and the Republic of Belgium.

The provisions set forth herein do not limit any applicable statutory rights.

Directive 1999/44/EC of the European Parliament and of the Council of 25 May 1999 on certain aspects of the sale of consumer goods and associated guarantees.

Directive 2011/83/EU of the European Parliament and of the Council of 25 October 2011 on consumer rights, amending Council Directive 93/13/EEC and Directive 1999/44/EC of the European Parliament and of the Council and repealing Council Directive 85/577/EEC and Directive 97/7/EC of the European Parliament and of the Council.

Directive 2013/11/EU of the European Parliament and of the Council of 21 May 2013 on alternative dispute resolution for consumer disputes and amending Regulation (EC) No 2006/2004 and Directive 2009/22/EC.

Directive 2000/31/EC of the European Parliament and of the Council of 8 June 2000 on certain legal aspects of information society services, in particular electronic commerce, in the Internal Market ('Directive on electronic commerce').

15. CHANGES TO TERMS AND CONDITIONS

We reserve the right to modify and to amend present Terms and Conditions due to new laws and regulations or other reasons without prior notice to you. Changes and clarifications will take effect immediately upon their publication on our website www.DIGNITE.eu and www.myDIGNITE.eu. The version of the Terms that will apply to your order will be that on www.DIGNITE.eu and/or www.myDIGNITE.eu at the time you place your order.

If any part of these Terms is disallowed or found to be ineffective by any court or regulator, the other Terms and Conditions shall continue to apply.

You should regularly check the publication of the most recent and updated Terms before taking further action on our website. If you do not agree to all or part of present Terms, please do not use our website.

Contactformulier